Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Airbnb“ keliautojams siūlys ne tik būstus, bet ir išvykas

Trumpalaikės būsto nuomos svetainė „Airbnb“ siūlo ne tik stogą virš galvos keliaujantiems asmenims, bet ir planuoti jų išvykas, rašo time.com. Bendrovė, supurčiusi viešbučių verslą leisdama kambarius ir namus nuomoti jų savininkams, dabar pasiūlys naują, „Airbnb Trips“ pavadintą paslaugą, kuri leis būstų savininkams rengti ekskursijas.
„Airbnb“ sąraše galima rasti nuomojamų būstų daugelyje pasaulio šalių
„Airbnb“ sąraše galima rasti nuomojamų būstų daugelyje pasaulio šalių / 123rf.com
Temos: 1 Airbnb

Tai leistų organizuoti įvairias vietinį atspalvį turinčias ekskursijas – nuo japoniškų patiekalų gamybos iki treniruočių drauge su ilgojo nuotolio bėgikais Kenijoje.

Iš pradžių, kaip planuojama, naujoji „Airbnb“ paslauga veiks 12 pasaulio didmiesčių, tarp kurių bus Niujorkas, San Fransiskas, Los Andželas, Londonas, Paryžius ir Tokijas. Tačiau jau kitąmet ši paslauga gali išsiplėsti į daugiau nei 50 pasaulio megapolių.

Norimas ekskursijas galima bus pasirinkti jas filtruojant pagal trukmę, kainas ir sritis.

Tiesa, tai jau ne pirmas „Airbnb“ žingsnis siekiant turistams pasiūlyti suasmenintus turus po miestus, kuriose jie apsistoja.

Nuo 2014 m. bendrovė pasiūlė bandomąją funkciją „Local Experience“, kuri, tiesa, interneto svetainėje ar programėlėje matoma ne iš karto.

Tarp čia siūlomų ekskursijų, pavyzdžiui, siūlomas pusantros valandos trukmės pasivaikščiojimas po skirtingus Paryžiaus rajonus už 32 Eur žmogui.

Naujoji „Airbnb“ paslauga pradėta siūlyti kai kuriuose miestuose kompanijai kovojant dėl teisės juose vykdyti savo veiklą. Štai praėjusią savaitę San Fransisko valdžia nusprendė, kad savo būstus šioje platformoje žmonės gali nuomoti tik 60 dienų per metus.​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius