Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Airbus“ ieškos galimybių sumažinti savo įmonių Europoje išlaidas

Europos aerokosminių technologijų milžinė „Airbus“ ketina atlikti savo gamyklų Europoje veiklos peržiūrą, tikėdamasi rasti galimybių sumažinti išlaidas ir supaprastinti veiklos struktūrą.
Populiariausias „Airbus“ modelis „A320neo“
Populiariausias „Airbus“ modelis „A320neo“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 AirBus Group Boeing

Šiai iniciatyvai vadovaus naujasis „Airbus“ komercinių orlaivių skyriaus direktorius Michaelis Schollhornas, pranešė naujienų agentūra „Bloomberg“.

Agentūros šaltinių duomenimis, Prancūzijoje, Vokietijoje, Ispanijoje ir Jungtinėje Karalystėje veikiančių padalinių veikla bus peržiūrėta siekiant nustatyti galimybes padidinti veiklos efektyvumą, taip pat panaikinti dvigubas funkcijas.

Remiantis audito rezultatais, „Airbus“ gali nuspręsti pertvarkyti veiklą, atsisakyti nevertingo turto arba perduoti tam tikras funkcijas iš vienų padalinių į kitus, teigia šaltiniai.

Veiklos efektyvumo didinimas yra „Airbus“, kuri 1970 metais sukurta sujungus kelias Europos orlaivių gamintojas, prioritetas.

Koncerno generalinis direktorius Guillaume‘as Foris, perėmęs šį postą balandį, penktadienį pareiškė, kad „Airbus“ pagrindinės konkurentės „Boeing“ ekonominio efektyvumo rodiklis yra „didesnis nei mūsų, ir mes turime tai išspręsti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius