Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Akropoliuose“ įsikūrusios kavinės „Vero Cafe“ lankytojus kviečia nemokamai naudotis „iPad‘ais“

Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ įsikūrusiose kavinėse „Vero Cafe“ visi užsukę lankytojai gali nemokamai naudotis čia pat esančiais planšetiniais kompiuteriais „iPad“.
„Vero Cafe“ kavinė Klaipėdoje
„Vero Cafe“ kavinė Klaipėdoje / „Vero Cafe“ nuotr.

„Kiekvienas norintis gali prisėsti prie stalelio ir panaršyti internete, paskaityti naujienas, pasižiūrėti, susipažinti ir pasinaudoti įvairiomis aplikacijomis arba tiesiog pasitikrinti savo elektroninį paštą ar „Facebook“ profilį. Vos tik atsiradus ir pradėjus veikti šiai naujovei, iš savo lankytojų iš karto sulaukėme labai daug teigiamų reakcijų, padėkų, – sako kavinių tinklą „Vero Cafe“ valdančios bendrovės „Ex Prompto“ direktorė Laima Vėželienė. – Iš pradžių baiminomės, jog „iPad‘us“ kavinėse „okupuos“ vaikai, tačiau taip nenutiko. Klientai labai noriai prisėda su kavos puodeliu ir naudojasi planšetiniu kompiuteriu savo reikmėms“.

Pasak L. Vėželienės, kol kas tai yra pilotinis kavinių tinklo „Vero Cafe“ ir „Apple“ atstovų projektas, kuris ateityje, tikimasi, išsiplės ir taps savotišku informaciniu centru tiek turistams, tiek miestiečiams.   

„Žmonėms vis labiau skubant, brangi tampa kiekviena minutė, todėl džiaugiamės, jog į mūsų prekybos ir pramogų centrus užsukę lankytojai turi unikalią galimybę ilsėdamiesi prie kavos puodelio ir tvarkytis reikalus, ir operatyviai bei patogiai rasti naujausios informacijos ar tiesiog pabendrauti su galbūt seniai nematytu ir negirdėtu draugu“, – sako bendrovės „Akropolis LT“, valdančios Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių prekybos ir pramogų centrus „Akropolis“, nuomos skyriaus vadovė Renata Jakubčionienė. 

Šiuo metu Lietuvoje veikia 18 kavinių „Vero Cafe“, kurios įsikūrusios Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Palangoje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius