Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Algirdas Butkevičius: Violeta Boreikienė netaps „Verslios Lietuvos“ vadove

Buvusio Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos vadovo žmona socialdemokratė Violeta Boreikienė netaps verslo paramos agentūros „Versli Lietuva“ direktore, tikina premjeras Algirdas Butkevičius.
Violeta Boreikienė
Violeta Boreikienė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Gal norinčių yra daug, bet turiu atsakyti atvirai, čia jinai tikrai nebus tos institucijos (vadove – BNS)“, – pirmadienį spaudos konferencijoje teigė A.Butkevičius, paklaustas, ar V.Boreikienė bus paskirta vadovauti „Versliai Lietuvai“.

Jis teigė, kad buvusio „Verslios Lietuvos“ vadovo Pauliaus Lukausko paslaugų atsisakyta, nes jis skyrė daugiau laiko kitiems darbams.

„Šiandien buvau susitikęs su ūkio ministre ir ji mane informavo, kad vadovas dirbo keliose pareigose ir daug laiko skirdavo kitoms pareigoms. Aš tikrai apie direktorių poną Lukauską esu teigiamos nuomonės. Pirmiausia turėtų būti sprendžiamas klausimas, ar jis atsisakytų tų paslaugų, kurias teikdavo šalia pagrindinių, tai, manau, toks turėtų būti susitarimas, o jei nesusitariama – tada atsisveikinama“, – teigė premjeras.

Jis paneigė, kad svarstoma iš pareigų atleisti ir „Investuok Lietuvoje“ vadovę Mildą Dargužaitę.

„Dėl kitos institucijos vadovės tikrai nėra jokių pokalbių. Teko susitikti, kalbėtis, turi daug ambicingų planų ir tikrai nesiruošiama keisti, tikimės, kad ji numatytus planus įgyvendins“, – sakė A.Butkevičius.

Praėjusią savaitę skelbta, kad sujungus verslo paramos agentūras „Versli Lietuva“ ir „Investuok Lietuvoje“, jos vadove galėtų tapti V.Boreikienė.

Ūkio ministrė Birutė Vėsaitė teigė, kad kol kas apie institucijų sujungimą ir naujus vadovus nesvarstoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius