-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Algirdas Grudinskis-Grūdas: žygiui į gamtą oras nesvarbus!

Nerimstančiu ir pankišku gyvenimo būdu garsėjantis muzikantas, projekto „Kelias į žvaigždes 2” dalyvis Algirdas Grudinskis-Grūdas neslepia, poilsis jam patinka ne iščiustytas ir ne prabangus. Vaikinui nebūtinas ne tik komfortas, bet ir geras oras. Grūdas puikiausiai žino, kaip apsaugoti palapinę nuo liūties ar susiręsti pirtį vidurį miškų, svarbiausia, kad šalia būtų gera kompanija ir gitara.
A.Grudinskis - Grūdas kol kas ilsisi nuo gerbėjų dėmesio.
A.Grudinskis-Grūdas / „Scanpix“ nuotr.

„Geriausia man – Lietuvos gamtoje. Aš kaip laukinis žvėrelis, mėgstu tikrus miškus ir gamtą, nepatinka visokie nudailinti parkai ir draustiniai“, – tvirtina muzikantas, šią vasarą įsisukęs į tikrą darbų ir koncertų maratoną.

Nepaisydamas užimto grafiko, vaikinas du kartus šią vasarą išsiruošė į turistinį žygį su palapinėmis. Vieną kartą dviese su mylimąja, antrąjį – su bičiulių kompanija. Grūdas – tikras stovyklautojas, kuriam nebaisios net lietingo oro prognozės.

„Jei prieš kokį žygį sužinau, kad bus blogas oras, manęs tai nė kiek neatbaido. Tiesa, kartais tai prastai nuteikia kompaniją su kuria ruošiuosi, o vienas į miškus dar neinu, – kvatoja vaikinas. –
Jau mokyklos laikais išgirdau patarimą, kaip apsaugoti palapinės dugną nuo peršlapimo per didelę liūtį. Toje vietoje, kur ruošiesi statyti palapinę, reikia prikloti žalių eglišakių šakų. Pačiam to išmėginti dar nereikėjo, bet šį patarimą esu įsiminęs.“

Vaikinas yra stovyklavęs ne viename miške ir paežerėje, dažniausiai laiką jis leidžia gimtosios Pabradės apylinkėse, Švenčionyse, Molėtuose. Gamtoje Grūdas mėgsta visas pramogas, kurias gali pasiūlyti miškai ir ežerai. Muzikantui patinka žvejoti, vėžiauti, o vakarais su bičiuliais traukti dainas prie laužo.

„Gitara gamtoje su manimi visada yra. Mėgstu ir pirtyje pasikaitinti. Kartą tokią net patys pasistatėme, tai nėra sudėtinga – reikia suręsti palapinę, o į jos vidų prinešti karštų akmenų, gausiai pilti ant jų vandenį, kad kiltų garas“, – pasakojo A.Grudinskis, prisipažinęs, kad, jei pamatytų prie ežero atvežtą mobilią pirtį, neabejotinai trauktų jos išmėginti.

Išmėginti tokią prie ežero atvykstančią mobilią pirtį šią vasarą galėjo visi, nors kartą pasirinkę paežerę, kurioje lankėsi gero laiko ambasadorių komanda „U pajėgos“. Aplankiusios daugybę paežerių ir ne vieną muzikos festivalį, „U pajėgos“ visur sulaukė norinčiųjų pasikaitinti dėmesio. O plieskiant kaitriai saulei – užsidegusių išmėginti savo kūno lankstumą ant ežeruose plūduriuojančių „vandendaikčių“.

Todėl šį savaitgalį „U pajėgos“ kviečia vainikuoti smagų vasaros sezoną drauge ir prisiminti smagias kartu praleistas akimirkas. Tuo pačiu, nespėjusiems išmėginti gero laiko ambasadorių pramogų, tai bus paskutinė proga šiais metais sužinoti, kaip smagu kaitintis pirtyje, kuri prie tavęs atvažiuoja pati ir šėlti ant „vandendaikčių“. Sezono uždarymo fiesta su „U pajėgomis“ vyks  šį šeštadienį prie Salotės ežero Vilniuje.

Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius