-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Alitoje“ montuojamos gėrimų pilstymo linijos, kuriamos darbo vietos

Iš Kaune įsikūrusio „Stumbro“ į Alytų perkeliama dalis sandėlių ir gėrimų išpilstymo linijų, leisiančių padidinti gamybos pajėgumus ir apimtis – tam „Alitoje“ planuojama sukurti ir beveik 50 naujų darbo vietų, praneša alytausgidas.lt.
Į „Alitos“ gamyklą investuota daugiau nei 6,5 mln. Eur.
„Alitos“ gamykla / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Alitos“ gamybos vadovas Algirdas Ragelis pasakojo, kad pirmoji iš Kauno perkelta gėrimų išpilstymo linija jau pasiekė gamyklą Alytuje ir darbą pradėjo birželį. Iš viso „Alitoje“ bus įrengtos 3 naujos išpilstymo linijos ir 2 nauji stipriųjų gėrimų gamybos cechai. Po atnaujinimo visu pajėgumu gamyba planuojama, prasidės šių metų rudenį.

„Jau šiuo metu per metus išpilstome gana didelį kiekį gėrimų – apie 20 mln. butelių, o įdiegus papildomas pilstymo linijas šis skaičius išaugs dar perpus tiek“, – sakė A.Ragelis.

Pasak „MV Group Production“ vadovo Algirdo Čiburio, prieš kelerius metus padaryti darbai ir 6,5 mln. eurų vertės investicijos „Alitoje“ leidžia dalį „Stumbro“ sandėlių ir gėrimų išpilstymo linijų perkelti į Alytų.

„Tai leis ne tik sustiprinti „Alitos“ pajėgumus, bet ir pastebimai padidinti gamybos apimtis, tuo tarpu Kaune veikiančiam „Stumbrui“ – susitelkti į tradicinių stipriųjų gėrimų gamybą“, – laukiančius pokyčius komentavo jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius