Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alytuje atidaroma nauja „Apotheka“ vaistinė iš kitų vaistinių išsiskirs aptarnavimo kokybe ir prekių gausa

Šalia Alytaus poliklinikos duris atverianti erdvi „Apotheka“ vaistinė (Naujoji 50 B, Alytus) klientus pasitiks plačiu receptinių ir nereceptinių vaistų asortimentu. Taip pat pasiūlys išskirtinę maisto papildų, grožio, higienos, burnos priežiūros bei ortopedinių prekių gausą. Ypatingas dėmesys bus skiriamas šeimoms su vaikais ir visiems, kurie ieško kokybiškų produktų ar tikisi profesionalios vaistininkų konsultacijos - kaip gydytis ir veiksmingai stiprinti organizmą, kokius preparatus pasirinkti siekiant išvengti ligų, sveikatinantis ar norint greičiau pasveikti.
Alytuje atidaroma nauja „Apotheka“ vaistinė iš kitų vaistinių išsiskirs aptarnavimo kokybe ir prekių gausa
Alytuje atidaroma nauja „Apotheka“ vaistinė iš kitų vaistinių išsiskirs aptarnavimo kokybe ir prekių gausa / Partnerio nuotr.

Kaip sakė vaistinės vedėjas Rytis Mačionis, nauja vaistinė – išskirtinai patogioje vietoje, ne tik šalia Alytaus poliklinikos, bet ir „Medea klinikos“, kitų sveikatos priežiūros įstaigų, tad tikslas – vaistais ir kitomis medicininės paskirties priemonėmis aprūpinti bei profesionaliai konsultuoti kiekvieną atėjusį žmogų.

„Šalia įsikūrusios beveik visų tinklų vaistinės. Šiuo metu kompensuojamų vaistų kainos visuose tinkluose panašios, tad tikėtina, kad pacientų pasirinkimą nulems profesionalus aptarnavimas, prekių kokybė, išskirtinumas, gausa bei gera emocija, vertingi vaistininkų patarimai“, – mano naujosios „Apotheka“ vaistinės vadovas.

Partnerio nuotr./ Rytis Mačionis
Partnerio nuotr./ Rytis Mačionis

Pasak R.Mačionio, išskirtiniu asortimentu pasirūpinta visose produktų kategorijose: naujosios vaistinės lentynose bus galima rasti etiškų ir ekologiškų maisto papildų „Viridian“, gydytojos Rūtos Merkytės kosmetikos liniją „Manilla“, kokybe garsėjančių prekės ženklų „Sesderma“, „BioNike“, „Uriage“, „Jowae“, BABE, SVR produktų, taip pat išskirtinės kokybės maisto papildų „Dr. Wolz“, „Ecosh“, „Dr. Ohhira“, kurių galbūt nėra kitose vaistinėse.

„Didelį dėmesį skirsime mamos ir vaiko bei ortopedinių prekių asortimentui. Iš patirties matome, kad šios kategorijos dažnai yra pamirštos ir kiek siauresnės, tačiau mūsų tikslas – būti reikalingiems visų amžiaus grupių pacientams, kad ir kokių sveikatos problemų ar poreikių jie turėtų“, – sakė naujosios „Apotheka“ vaistinės Alytuje vadovas. Vaistinė siūlys tikrai kokybiškų ir ne visur randamų produktų ortodontinių problemų turintiems žmonėms. „Savo asortimente turime tokių produktų kaip vaško breketams, dantų apnašas padedančių nustatyti specialių priemonių, remineralizuojančių dantų kremų „GC Tooth Mousse“ ar „Opalescence“ dantų pastas“, - vardijo R.Mačionis.

Partnerio nuotr./Apotheka
Partnerio nuotr./Apotheka

Vaistinė dirbs šiokiadieniais nuo 7.30 iki 18 valandos, o šeštadienį nuo 9 iki 13 valandos. Siekiant pacientų saugumo, bus užtikrinami reikalingi atstumai tarp lankytojų, dezinfekcija ir kitos epidemiologinio saugumo priemonės.

Kalbėdamas apie papildomas paslaugas, R. Mačionis sakė, kad vaistinėje bus galima pasimatuoti kraujospūdį, papildomų paslaugų spektrą planuojama plėsti pagal klientų poreikius. „Turime puikiai įrengtas patalpas pacientų vakcinacijai“, – pridūrė vaistinės vedėjas.

Prie poliklinikos atidaroma „Apotheka“ vaistinė – antroji Alytaus mieste. „Mano, kaip vaistinės vadovo, tikslas – vesti kolektyvą į priekį. Stengtis neatsilikti nuo besikeičiančių gydymo, sveikatinimo, odos priežiūros tendencijų ir užtikrinti kokybiškų paslaugų suteikimą visiems mūsų pacientams. Vaistinėje dirbs 3 vaistininkai, kurie užtikrins profesionalias paslaugas: konsultuos žmones sveikatos klausimais bei patars renkantis grožio produktus“, – sakė R.Mačionis.

Kartu su kolektyvu vaistinės vedėjas pasirengęs įsigil

Partnerio nuotr./Apotheka
Partnerio nuotr./Apotheka

inti ir atliepti kiekvieno paciento poreikius:„Padėsime ir ieškosime galimybės užsakyti vaistų ar kitų prekių, kurių galbūt neturėsime savo asortimente, kad žmogus gautų visą reikiamą pagalbą savo sveikatai prižiūrėti. Komandos tikslas – profesionali paslauga ir grįžtamasis ryšys. Žinodami žmonių poreikius galėsime tobulinti vaistinės veiklą“.

Estijos verslininko Marguso Linnamae (Linamajė) valdomas vaistų didmeninės ir mažmeninės prekybos koncernas „Magnum“ dar 2019m. atidarė pirmąją savo vaistinę Lietuvoje. „Apotheka“ vaistinių tinklas yra gerai žinomas kaimynų šalyse – Latvijoje ir Estijoje ir sėkmingai vykdo savo plėtros veiklą Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius