Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Amazon“ planuoja pasamdyti 75 tūkst. naujų darbuotojų Šiaurės Amerikoje, 10 tūkst. – JK

„Amazon“ pranešė apie planus pasamdyti 75 tūkst. naujų darbuotojų Jungtinėse Valstijose ir Kanadoje, o 10 tūkst. – Jungtinėje Karalystėje.
„Amazon“
„Amazon“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Technologijų milžinė, šiuo metu turinti daugiau nei 800 tūkst. darbuotojų JAV, teigė, kad Šiaurės Amerikoje pasiūlys „vidutinį pradinį darbo užmokestį, viršijantį 17 JAV dolerių per valandą“, sveikatos ir pensijų išmokas bei iki 1000 JAV dolerių premijas, taip pat 100 JAV dolerių išmokas tiems, kurie pasiskiepys nuo COVID-19.

„Tikimės pasamdyti 75 tūkst. darbuotojų visame mūsų paslaugų ir transporto tinkle [JAV]“, – pareiškė „Amazon“ pasaulinio klientų aptarnavimo viceprezidentė Alicia Boler Davis.

Tuo tarpu JK darbuotojų skaičius padidės penktadaliu ir iki šių metų pabaigos sieks daugiau nei 55 tūkstančių.

Praėjusį mėnesį „Amazon“ įkūrėjas Jeffas Bezosas pareiškė, kad įmonė privalo pasiūlyti geresnę „viziją“ savo darbuotojams, nepaisant to, jog bendrovė laimėjo mūšį dėl profsąjungos įkūrimo viename iš jos sandėlių.

J.Bezosas, kuris netrukus atsistatydins iš generalinio direktoriaus pareigų, tačiau liks „Amazon“ valdybos pirmininku, teigė, kad jo tikslas yra padaryti bendrovę „geriausia darbdave Žemėje ir saugiausia vieta dirbti Žemėje“.

„Amazon“ pranešime teigiama, kad ji jau pradėjo naujų darbuotojų samdymo procesą įvairiose vietose vietose JAV, įskaitant Arizoną, Kaliforniją, Koloradą, Džordžiją, Ilinojų, Kentukį, Merilandą, Mičiganą, Minesotą, Naująjį Džersį, Pensilvaniją, Tenesį, Vašingtono valstiją ir Viskonsiną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius