Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Apple“ pasiūlys savo prekės ženklo kredito kortelę

JAV technologijų milžinė „Apple“ antradienį pasiūlys savo prekės ženklo kredito kortelę, skirtą visų pirma naudoti mobiliuosiuose telefonuose.
„Apple“ logotipas
„Apple“ logotipas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kovo mėnesį „Apple“ pranešė apie naująją kortelę, kuri sukurta bendradarbiaujant su banku „Goldman Sachs“. Antradienį kai kurie „iPhone“ vartotojai, užsisakę pranešimus apie kredito kortelę „Apple Card“, gaus kvietimus kreiptis dėl kortelės per „Apple Wallet“ programėlę.

Bendrovė planuoja artimiausiomis savaitėmis išplėsti registraciją.

Kortelę bus galima įsigyti tik Jungtinėse Valstijose.

Bendrovė žada greitą registraciją ir kad bus atsisakyta daugelio mokesčių. Paprastai klientai atgauna 2 proc. grynųjų pinigų, kai mokėjimus atlieka naudodami „Apple“ programėlę. Visgi pramonės ekspertai teigia, kad finansinė „Apple Card“ nauda atitiks daugelį tų, kurios jau teikiamos vartotojams.

„Apple Card“ iš kitų kortelių išskirs tuo, kad ji bus susieta su išmaniuoju telefonu „iPhone“. Nors klientai galės nemokamai gauti fizinę kortelę, telefonas „iPhone“ bus reikalingas užsakyti ir patikrinti sąskaitų išrašus ir atlikti mokėjimus. Internetinis programos variantas nėra planuojamas.

Programa taip pat pasiūlys išlaidų tvarkymo įrankius ir įvairias mokėjimų sumas, pagrįstas ankstesniais mokėjimais ir išlaidomis. Pinigai sugrįš klientams į „Apple Cash“ sąskaitas ir juos bus galima naudoti kitiems pirkimams, mokėjimams kredito kortelėmis ir pervedimams į įprastas banko sąskaitas.

„Goldman Sachs“ bus atsakingas už paraiškų patvirtinimą ir operacijų stebėjimą dėl bandymų sukčiauti. „Apple“ teigia, kad negaus informacijos apie sandorius ir kad yra sudariusi sutartis, kurios draudžia „Goldman“ naudoti klientų duomenis kitiems tikslams, pavyzdžiui, reklamai ar kitų „Goldman“ paslaugų rinkodarai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius