Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artėjančio Vilniaus jubiliejaus proga mieste rinksis jaunieji reklamos kūrybininkai iš visos Europos

Kitąmet 700-ąjį gimtadienį švęsiantis Vilnius jubiliejui artėjant sulauks reklamos industrijos atstovų iš visos Europos, rašoma pranešime spaudai.
The Atomic Garden Vilnius
The Atomic Garden Vilnius / Organizatorių nuotr.

Rugsėjo 29 – spalio 1 dienomis reklamos ir kūrybiškumo mokykla „The Atomic Garden Vilnius“, padedama Lietuvos dizaino asociacijos, priims vienuoliktojo tarptautinio renginio „Creative Express“ dalyvius – daugiau nei 30 jaunųjų reklamos kūrybininkų iš įvairių žemyno šalių.

Jie ne tik semsis įkvėpimo, bet ir susivieniję į trijų dienų reklamos agentūrą ieškos sprendimų Vilniaus žinomumui Europoje didinti.

Reklamos, dizaino ir komunikacijų specialistus vienijančia platformos „Art Directors Club of Europe“ (ADCE) iniciatyva „Creative Express“ yra skirta jaunųjų kūrybininkų tobulėjimui. Kasmet vis kitame mieste ji suburia talentingiausius žemyno meno vadovus, tekstų kūrėjus, grafikos dizainerius tam, kad šie gilintų žinias su savo bendraamžiais ir patyrusiais mentoriais.

Kūrybinių sesijų metu jie kelias dienas dirba kartu ir ieško rinkodaros sprendimų tam tikrai iš anksto suformuluotai užduočiai. Šiais metais Vilniuje jie kartu kurs idėjas, galinčias auginti Lietuvos sostinės žinomumą visoje Europoje.

„Vilniaus istorija pradėta skaičiuoti tada, kai Lietuvos didysis kunigaikštis Gediminas pirmą kartą paminėjo miestą viename iš savo laiškų užsienio pirkliams ir amatininkams.

Praėjus 700 metų, su dideliu džiaugsmu kviečiu kūrybiškus protus iš visos Europos atrasti mūsų miestą ir kartu kurti drąsias jauno Vilniaus reklamos koncepcijas“, – teigė oficialų kvietimą jauniesiems Europos šalių kūrybininkams išsiuntęs Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius.

Kartu su jaunaisiais reklamos specialistais į Vilnių atvyks ir būrys užsigrūdinusių industrijos profesionalų. Jie prižiūrės kūrybinį procesą ir dalinsis patirtimi bei įkvepiančias pranešimais. Intriguojančią panelinę diskusiją apie Vilniaus pozicionavimą istoriniame kontekste renginio dalyviams ir žiūrovams taip pat ruošia žinomas šalies istorikas Alfredas Bumblauskas.

Renginio „Creative Express: Vilnius 700 Young“ šeimininkė „The Atomic Garden Vilnius“ – vienintelė reklamos ir kūrybiškumo mokykla Baltijos šalyse, veikianti nuo 2014-ųjų. Mokiniai čia mokosi dirbdami lyg reklamos agentūroje ar jos kliento pusėje.

Šis projektas yra Vilniaus 700-ojo jubiliejaus programos dalis. Sužinokite daugiau www.700vilnius.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius