-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsigaunant gamybos pajėgumams, „Ikea“ baldų gamykla Lietuvoje įdarbins apie 40 darbuotojų

Po karantino apribojimų, „IKEA Industry Lietuva“ po truputį grįžta į įprastinį darbo režimą. Įmonė siekia vėl dirbti stabiliai ir kuria naujas darbo vietas – yra pasirengusi įdarbinti apie 40 naujų darbuotojų. Apie tai rašoma pranešime žiniasklaidai.
„IKEA Industry Lietuva“ išplėstos gamyklos Kazlų Rūdoje atidarymas
„IKEA Industry Lietuva“ išplėstos gamyklos Kazlų Rūdoje atidarymas / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.
Temos: 1 IKEA

Pernai metais baldų gamykla išsiplėtė 30.000 kv. m. ir dabar gamyklos plotas užima 45 000 kv. metrų. Pradėti dirbti pilnu pajėgumu sutrukdė prasidėjusi pandemija, tačiau dabar situacija stabilizuojasi ir įmonė didina darbų apimtis. Tad kyla gamybinių įrengimų operatorių poreikis, kuriuos įmonė tikisi prisitraukti ne tik iš Kazlų Rūdos.

Bendrovės „IKEA Industry Lietuva“ generalinės direktorės Ingos Urbonavičiūtės teigimu, įmonei svarbu ne tik pasiūlyti saugias ir modernias darbo vietas, bet ir būti patraukliu darbdaviu.

„Labai laukiame darbuotojų su patirtimi ir be jos, taip pat tautiečių, grįžusių iš užsienio. Esame pasirengę apmokyti kiekvieną, suteikti visas darbui reikalingas priemones. Norime, kad mūsų įmonė būtų tinkama vieta mokytis ir tobulėti, todėl tam skiriame savo pastangas ir lėšas“, – pasakoja generalinė direktorė.

Įmonėje dirba Kazlų Rūdos savivaldybės bei aplinkinių savivaldybių gyventojai. Nors Kazlų Rūdoje praėjusiais metais registruota virš 11 procentų darbingo amžiaus darbo neturinčių asmenų, vis dėlto įmonė susiduria su kompetentingų darbuotojų paieškos iššūkiais.

Per keletą artimiausių mėnesių bendrovė planuoja įdarbinti 40 gamybinių įrengimų operatorių, kuriems įmonė suteiks visas sąlygas mokytis, kad kokybiškai ir laiku būtų pagamintas reikalingas baldų detalių kiekis.

Šiuo metu darbuotojai iš Kazlų Rūdos sudaro 70 proc. visų dirbančių, o likusi dalis atvyksta iš Marijampolės, Vilkaviškio, Kauno ir kitų miestų.

Kaip teigiama „IKEA Industry Lietuva“ darbo skelbime, būsimiems gamybinių įrengimų operatoriams bus užtikrinamos sąlygos ne tik gauti visas reikiamas žinias ir praktinę patirtį būsimam darbui, bet taip pat ir nemokamas maitinimas, galimybė įmonės transportu atvykti į darbą bei grįžti po darbo namo. Bendrovė yra viena iš penkių didžiausių baldų gamintojų šalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius