Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Audimas“ užbaigė verslų atskyrimą

Sporto ir aktyvaus laisvalaikio aprangos įmonė AB „Audimas“ užbaigė savo valdymo struktūros pertvarkymą: atskyrė gamybos ir prekybos veiklas vykdančias įmones bei įsteigė nekilnojamo turto valdymo bendrovę, rašoma pranešime spaudai.
„Audimas“
„Audimas“ / „Audimas“ nuotr.
Temos: 2 Verslas Audimas, AB

Nuo šiol užsakomosios gamybos verslą vykdo UAB „Audimas Supply“, prekinio ženklo verslą – UAB „Audimas Brand“. Nekilnojamąjį turtą UAB „Audimo turtas“ pradėjo valdyti dar rugpjūčio pabaigoje. Kontroliuojančioje AB „Audimas“ lieka sutelktos finansų, informacinių sistemų, žmogiškųjų resursų, turto valdymo ir kitos veiklos.

UAB „Audimas Supply“ vadovauja Inga Dumbliauskienė, UAB „Audimas Brand“ – Hardy Schulz. AB „Audimas“ ir UAB „Audimo turtas“ vadovauja Donatas Pušinskis.

„Šiam žingsniui buvo pradėta ruoštis dar 2019 m.: gryninamos veiklos, stiprinamos vadovų komandos. Iš esmės verslai jau kurį laiką veikė savarankiškai ir teisinis jų atskyrimas tik dar labiau padidino efektyvumą ir greitį bei komandų motyvaciją siekti ambicingų augimo tikslų“, – sako Šarūnas Šiugžda, „Audimo“ valdybos pirmininkas bei LitCapital vadovaujantis partneris.

„Audimas“ konsoliduotos pajamos per 2021 m. 9 mėnesius siekė 17,5 mln. EUR ir lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai augo 14 proc. Planuojama, kad konsoliduota metinė apyvarta 2021 m. sieks 25,4 mln. EUR ir bus 19 proc. didesnė nei pernai. Šiemet buvo aktyviai investuojama į pardavimų didinimą tiek elektroniniais kanalais, tiek plečiamas fizinės prekybos tinklas – atidarytos dvi naujos parduotuvės Vilniaus „Akropolyje“ ir Pilaitės Outlet. 2022 metais planuojama išlaikyti panašų pardavimų augimo tempą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius