Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aukštaitijos“ sporto rūmų darbuotojams – atleidimo lapeliai

Prasidėjus „Aukštaitijos“ sporto komplekso rekonstrukcijos darbams, nuo spalio 24 dienos sporto bazėje nebevykdoma veikla. Taip pat nebeveikia baseinas ir Ledo arena. Veikla minėtose sporto bazėse sustojo 3 metams.
„Aukštaitijos“ sporto rūmai
„Aukštaitijos“ sporto rūmai / Rimvydo Ančerevičiaus/„Jūsų Panevėžys“ nuotr.

Sporto bazės, kuriose sustabdyta veikla, pavaldžios Panevėžio sporto centrui, o jose darbavosi apie 20 įvairių pareigybių darbuotojai: sporto bazių administratoriai, gelbėtojai, prižiūrėtojai, valytojai.

Kai kurie darbuotojai, jau sulaukę garbaus amžiaus iš darbo bus atleisti, o kiti – perkelti į kitas Sporto centrui priklausiančias bazes.

Darbuotojus išskirstė po bazes

Panevėžio sporto centro direktorius Saulius Raziūnas aiškino, kad visų darbuotojų atleisti nesiruošia.

„Kadangi savo pavaldume turime ir daugiau sporto bazių, darbuotojus iš nebeveikiančio „Aukštaitijos“ sporto komplekso, Ledo arenos ir baseino, perkeliame į kitas bazes. Taip yra todėl, kad kitose sporto bazėse padidėjo darbo krūviai. Be to, gavome teisę naudotis nebeveikiančios „Aušros“ mokyklos patalpomis ir įkūrėme ten kelias sportui skirtas patalpas. Jas reikės prižiūrėti ir išskirstėme darbuotojus“, – teigė. S.Raziūnas.

Atleido pensininkus

Pasak įstaigos vadovo, keli darbuotojai nukreipti dirbti į universalią „Kalnapilio“ areną.

„Sporto centrui priklauso „Kalnapilio“ arena, o ten irgi reikia darbo rankų. Tai kelis darbuotojus nusiuntėme į pagalbą. Todėl atleidžiamų darbuotojų nedaug liko. Atleidimo lapeliai įteikti keletui, kurie yra sulaukę pensinio amžiaus ir nelabai kur tinka dirbti“, – aiškino S.Raziūnas ir pristatė, kokias patalpas sporto įrengė „Aušros“ mokykloje.

„Į šios buvusios mokyklos patalpas planuojame perkelti dziudo sportininkus ir irkluotojus. Ten jiems įrengsime bendro fizinio pasiruošimo patalpas. Mokyklos sporto salės beveik nereikia remontuoti, o kitą patalpą – buvusias dirbtuves, perdarysime. Tokiems darbams atlikti patirties turime ir patalpas įrengsime pagal visus reikalavimus“, – tvirtino S.Raziūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius