Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Australijos GST kriptovaliutų prekybai įsigijo Lietuvos bendrovę

Londono akcijų biržoje kotiruojuojama Australijos finansinių ir informacinių technologijų sprendimų kompanija „GSTechnologies“ (GST) už 27,5 tūkst. eurų įsigijo Lietuvos bendrovę „Glindala“ ir ketina verstis kriptovaliutų prekyba.
Binance
Binance / 123RF.com nuotr.

Tarptautines pinigų pervedimo ir virtualių banko sąskaitų paslaugas jau 30 metų teikianti GST savo interneto svetainėje ketvirtadienį paskelbė, kad ji planuoja panaudoti Lietuvos bendrovę plėtrai – prekybą kriptovaliutomis ji ketina pradėti antrąjį ketvirtį.

„Šiuo įsigijimu mes norime plėsti savo finansinių technologijų verslą prekyba kriptovaliutomis ir suteikti tokią galimybę savo klientams“, – pranešime sakė GST valdybos pirmininkas Tone'as Gohas.

GST įsigijo visas „Glindalos“ akcijas, o sandoris bus galutinai baigtas gavus Lietuvos Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos leidimą.

Londono akcijų biržoje paskelbtoje ataskaitoje nurodoma, kad 2021 metais GST uždirbo 4 mln. svarų sterlingų (4,8 mln.) pelno, per pastaruosius penkerius metus os akcijų kaina kilo 157,3 proc. ir dabar siekia 1,93 svaro sterlingų (2,32 euro).

Registrų centro duomenimis, „Glindala“ įsteigta praėjusių metų pabaigoje, o licenciją verstis dviejų rūšių kriptovaliutos keitimo veikla gavo sausį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius