Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Avia Solutions Group” tęsia pasaulinę plėtrą – Brazilijoje steigs avialinijų bendrovę

„Avia Solutions Group” tęsia pasaulinę plėtrą – grupės dukterinė įmonė, lyderiaujanti ACMI (orlaivių nuoma su įgula, technine priežiūra ir draudimu) paslaugų ir užsakomųjų skrydžių avialinijų bendrovė „Avion Express“, steigia avialinijų bendrovę Brazilijoje, rašoma „Avia Solutions Group” pranešime spaudai.
„Avia Solutions Group”
„Avia Solutions Group” / „Avia Solutions Group” nuotr.

„Avia Solutions Group“ generalinis direktorius Jonas Janukėnas pažymi, jog tai – svarbus žingsnis, siekiant pagrindinio grupės strateginio tikslo – plėsti įmonių grupės veiklą pasauliniu mastu ir į rinkas, pasižyminčias priešingu Europai sezoniškumu.

„Azijos ir Ramiojo vandenyno regioną matome kaip itin perspektyvų. Mūsų tikslas – iki 2024-ųjų metų pabaigos valdyti 7 oro linijų bendroves įvairiose Azijos šalyse. Brazilija – tai dar viena kryptis, kurioje siekiame matyti savo grupės įmones“, – teigia J.Janukėnas.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Jonas Janukėnas
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Jonas Janukėnas

Pasak „Avion Express“ generalinio direktoriaus Dariaus Kajoko, Brazilijoje per metus lėktuvais keliauja virš 100 milijonų keleivių, tad avialinijų bendrovė į rinką žengia su tikslu tapti stipriu žaidėju ir per keletą metų didinti pajėgumus kelis kartus: „Brazilijoje veiklą planuojame pradėti su 5-10 orlaivių, tačiau esame užsibrėžę tikslą iki 2028-ųjų metų orlaivių parką išplėsti iki 25”, – teigia D.Kajokas.

„Avia Solutions Group“, didžiausia pasaulyje ACMI (orlaivių nuoma su įgula, technine priežiūra ir draudimu) paslaugas teikianti įmonių grupė, turinti 199 orlaivių parką, valdo 11 oro bendrovių visame pasaulyje. Grupė pernai įkūrė 2 naujas oro linijų bendroves Azijoje – „BBN Airlines Thailand“ ir „BBN Airlines Indonesia“, o šiemet planuoja įsteigti ar įsigyti dar septynias oro linijas Tailande, Filipinuose, Indonezijoje, Malaizijoje, Australijoje, Brazilijoje bei Turkijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius