Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Azartinių žaidimų organizatorių pajamos šiemet išaugo

Lošimų priežiūros tarnyba skelbia, kad azartinių žaidimų organizatorių pajamos šiemet išaugo. Loterijų organizatoriai tai grindžia didesne loterijų pasiūla, o lošimų automatų salonai sako daugiau pajamų gavę dėl salonų plėtros.
Azartiniai lošimai
Azartiniai lošimai / Fotolia nuotr.

Tačiau, anot organizatorių, labiausiai uždarbio augimą lemia augančios gyventojų pajamos.

Daugiausiai pajamos per metus padidinėjo riboto laimėjimo B kategorijos lošimų automatų salonuose. Šiemet jie uždirbo šeštadaliu daugiau nei pernai tuo pačiu metu.

Nacionalinė žaidimų ir lošimų asociacija sako, kad išaugusią dalį sudaro pajamos, gautos iš naujų lošimų salonų. Be to, pastebi, kad gyventojų pajamos šalyje padidėjo, todėl jie gali daugiau išleisti žaidimams.

Tuo metu loterijų rengėjai uždirbo penktadaliu daugiau, nors bilietų pardavė mažiau. Organizatoriai sako pasiūlę daugiau ir įvairesnių loterijų, todėl sulaukė didesnio pirkėjų susidomėjimo.

Tačiau jie pastebi, kad žmonės dabar nori išlošti didesnes sumas, todėl perka mažiau bilietų, bet brangesnių, todėl parduotų bilietų skaičius mažėjo, o pajamos augo.

Kaip skaičiuoja loterijų organizatoriai, vienas šalies gyventojas loterijoms išleidžia vidutiniškai 20 eurų per metus, tai yra mažiaus nei vidutiniškai Europos Sąjungoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius