Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Balsas LT leidiniai“ nemoka mokesčių, todėl „Sodra“ siekia bendrovės bankroto

Vilniaus apygardos teisme gautas „Sodros“ Vilniaus skyriaus ieškinys UAB „Balsas.LT leidiniai“ dėl bankroto bylos iškėlimo. Bendrovė smarkiai įsiskolino „Sodrai“Trečiuoju asmeniu šioje byloje dalyvauja VMI.
Bankrotas
Bankrotas / Photos.com nuotr.
Temos: 1 Sodra

Kaip rašo portalas Vz.lt, šiuo metu bendrovėje dirba 2 darbuotojai, prieš metus joje  dirbo 32 žmonės.  Įsiskolinimas „Sodrai“ siekia 30 tūkst. Lt. Įmonės veikla nurodomas savaitraštis „BALSAS.LT SAVAITĖ“.

Priėmęs pareiškimą teismas ne vėliau kaip per mėnesį turi nuspręsti, ar iškelti bankroto bylą. Teismas turi teisę dėl svarbių priežasčių pratęsti pasirengimo nagrinėti bankroto bylą teisme terminą.

Ši grupė yra įsivėlusi į algų mokėjimo vokeliuose skandalą. Apie vokeliuose mokėtas algas buvę „Balsas.lt leidinių“ grupės, kuri siejama su Darbo partija, žurnalistai viešai prabilo dar prieš 2012 m. Seimo rinkimus, tačiau teisėsauga iki šiol tyrimo dėl juodosios buhalterijos nebaigė ir nerado nė vieno įtariamojo.

Įsiskolinimas „Sodrai“ siekia 30 tūkst. Lt. Ši grupė yra įsivėlusi į algų mokėjimo vokeliuose skandalą.

„Balsas.lt leidinių“ grupė, ne tik leidžianti savaitraštį, bet ir valdanti interneto portalą balsas.lt, glaudžiai susijusi su UAB „Interneto žinios“, kuri valdo 54 portalus, skirtus miestų ir miestelių gyventojams, tokius kaip alytiskis.lt, jonavietis.lt, kaunietis.lt ir panašius. Savo interneto svetainėje jie tikina, kad per mėnesį juose neva apsilanko 350 tūkst. žmonių. Reklamos gausa šie portalai negali pasigirti.

„Registrų centro“ duomenimis, visos bendrovės akcijos priklauso Vyteniui Mažiuliui, kuris yra „Balsas.lt“ ir „Balsas.lt leidiniai“ direktorius.

Neseniai bendrovės „Interneto žinios“ akcininke tapo Darbo partijos frakcijos Seime seniūno Vytauto Gapšio žmona Justė Pečeliūnaitė. Šeimos finansinės deklaracijos rodo, kad politikas ir jo šeima turto neužgyveno. Todėl neaišku, iš kokių lėšų jo žmona tapo daugybę interneto portalų valdančios bendrovės akcininke.

V.Gapšys 15min.lt tikino, kad jo sutuoktinei priklauso apie 45 proc. įmonės akcijų. Jis pabrėžė, kad žmona jas ne įsigijo, o atgavo.

„Ji norėjo parduoti tas akcijas, tačiau to sandorio taip ir neįvykdė, ir tos akcijos grįžo. Jos yra ne kažkieno nupirktos“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius