Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Baltic Ground Services“ plėtrai užsienyje skirs 18 mln. eurų

Lietuvos kapitalo aviacijos grupei „Avia Solutions Group“ priklausanti antžeminių paslaugų bendrovė „Baltic Ground Services“ (BGS) pozicijoms užsienio rinkose sustiprinti planuoja skirti 18 mln. eurų.
„Baltic Ground Services“ (BGS)
„Baltic Ground Services“ (BGS) / BGS nuotr.

Bendrovė, šiuo metu antžeminio orlaivių ir keleivių aptarnavimo paslaugas teikianti 16-oje oro uostų 7-iose valstybėse, iki 2018 metų pabaigos planuoja veikti jau 20-yje Europos oro uostų, o per artimiausius kelerius metus išsiplėsti iki 35 oro uostų, teigiama BGS pranešime.

Planuojama, kad sėkmingai įgyvendinus suplanuotus projektus, jie BGS turėtų atnešti apie 289 mln. eurų pajamų.

2017 metus „BGS“ pabaigė įsteigdama įmonę Vokietijoje, o šiuo metu dirba ties Čekijos, Kroatijos, Rumunijos, Bulgarijos projektais.

„Įmonės planuose yra Čekijos Brno-Turanų, Prahos, Kroatijos Zagrebo, Dubrovniko, Splito ir kiti oro uostai. Tikimės, kad iki 2022 metų „BGS“ padvigubins veiklos apimtis ir veiks iš viso 35 oro uostuose bei atidarys 22 naujas stotis. Tačiau neketiname apsiriboti Europa – kartu su kitomis „Avia Solutions Group“ įmonėmis žvalgomės ir į Aziją, Afriką bei šių regionų siūlomas galimybes“, – pranešime sakė BGS verslo plėtros vadovas Kristijonas Bakutis.

Pasak jo, esant tokiai plėtrai, reikės padidinti ir personalo pajėgas – planuojame, kad iki 2022 metų visuose BGS įmonėse dirbs apie 1,9 tūkst. darbuotojų.

BGS taip pat ketina planuoja ir teikiamų paslaugų plėtrą. Be tradicinių antžeminio aptarnavimo, ir kuro užpylimo paslaugų įmonė teiks ir pavojingų krovinių pervežimo paslaugas (ADR). Tokiai veiklai leidimus bei darbuotojus bendrovė jau turi.

100 proc. BGS akcijų valdo „Avia Solutions Group“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius