Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Baltijos pirkliai“ ketina bylinėtis dėl 30 mln. eurų žalos atlyginimo

Šventojoje pastatyto daugiabučių namų kvartalo „Elija“ vystytojai bendrovė „Baltijos pirkliai“ ketina kreiptis į teismas, kad būtų atlyginta 30 mln. eurų patirta žala, rašo „Vakarų ekspresas“.
Eurai
Eurai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Taip, ruošiame ieškinį valstybei. Dirba teisininkai, tad kol kas išsamiai negaliu komentuoti situacijos, kas konkrečiai patirtą žalą turėtų atlyginti. Preliminariai skaičiuojame, kad ieškinys gali siekti maždaug 30 milijonų eurų. Jį pateikti planuojame rudeniop“, – dienraščiui sakė „Baltijos pirkliai“ savininkas Vaidas Šimaitis.

Dienraščio teigimu, „Baltijos pirkliai“ į teismą kreipsis dėl to, kad teismuose buvo bylinėjimąsi dėl to, ar kompleksas buvo statytas nepažeidžiant įstatymų ir ar statybos leidimas buvo išduotas teisėtai. Vis dėlto pernai rudenį Lietuvos vyriausiasis administracinis teismas nusprendė, jog viskas buvo atlikta teisėtai.

Anot V.Šimaičio, dėl septynerius metus trukusių teismo procesų „Baltijos pirkliai“ buvo privesti prie bankroto, todėl bus bandoma susigrąžinti patirtą žalą įmonei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius