Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

BALTO LINK tapo pirmaisiais Lloyd‘s tarpininkais Baltijos šalyse

Pasaulinė draudimo ir perdraudimo gigantė „Lloyd's“ suteikė draudimo brokerių bendrovei BALTO LINK įgaliojimus drausti gyventojus ir įmonių darbuotojus draudimu nuo nelaimingų atsitikimų viename iš „Lloyd‘s“ sindikatų. Tai reiškia, kad BALTO LINK turi teisę teikti nelaimingų atsitikimų draudimo pasiūlymus bei išduoti draudimo liudijimus „Lloyd‘s“ vardu. Toks draudimo brokerių bendrovės statusas turi visuotinai draudimo rinkoje suprantamą anglišką pavadinimą – „Coverholder“.

Generalinis Lloyd‘s atstovas Lietuvoje Tomas Kontautas džiaugiasi tokiu BALTO LINK pasiekimu ir vadina jį svarbiu žingsniu, atversiančiu Baltijos šalims didžiausią pasaulyje specializuotą draudimo rinką: „Šis įvykis neeilinis ne tik Lietuvos, kitų Baltijos valstybių, bet ir Londono draudimo rinkai. Sveikinu BALTO LINK įgijus „Lloyd‘s“ pasitikėjimą.“

„„Lloyd‘s“ nebus tiesiog dar viena alternatyva klientams renkantis draudimą nuo nelaimingų atsitikimų. Ši draudimo rinka leis pasiūlyti dideles – iki 10 mln. eurų – draudimo sumas, apdrausti išskirtinės rizikos klientus, pvz., iškilius verslininkus ar profesionalius sportininkus. Tai leis įgyvendinti ambicingus BALTO LINK užmojus, kurie iki šiol Lietuvoje dėl ribotų rinkos galimybių buvo sunkiai pasiekiami.“ – priduria BALTO LINK vadovas Robertas Šaltis, – „Be to, artimiausioje ateityje pasiūlysime savo klientams vadovų civilinės atsakomybės bei kitas draudimo rūšis iš daugybės „Lloyd‘s“ siūlomų produktų“.

Londone pagrindinę būstinę turinti „Lloyd's“ nėra draudimo bendrovė.  Tai –draudimo ir perdraudimo rinka, vienijanti 87 sindikatus, valdomus 57 valdymo įmonių, galinčius pasiūlyti plačiausią specializuotų draudimo paslaugų spektrą viso pasaulio klientams. „Lloyd's“ vykdo savo veiklą jau 325 metus.

BALTO LINK yra antra didžiausia draudimo brokerių bendrovė Lietuvoje ir trečia dildžiausia Baltijos šalyse, kurioje dirba daugiau nei 100 draudimo specialistų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius