Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Banke praktiką atliekantiems studentams „Luminor“ mokės 700 EUR atlyginimą

„Luminor“ bankas šią vasarą pakvies 40 studentų Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje dalyvauti „Luminor Jungle“ projekte ir atlikti praktiką viename iš banko skyrių. Projektas vyks du mėnesius, o jo metu praktikantams bus mokamas 700 eurų bruto atlyginimas.
„Luminor“ bankas
„Luminor“ bankas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Luminor Jungle“ šiemet vyks antrą kartą. 2019 metais programoje dalyvavo 19 studentų, o 4 iš jų banke dirba iki šiol. Apmokama vasaros praktika skirta pirmo – ketvirto kurso studentams, ir tiems, kurie studijas baigė neseniai. Programos metu studentai gali patys pasirinkti vieną iš kelių, mažmeninės bankininkystės ir klientų aptarnavimo, technologijų ir projektų valdymo, finansų, duomenų analitikos ir kitų karjeros krypčių banke.

„Luminor“ bankas nuolat tobulėja, keičiasi ir vykdo ambicingus projektus, tad praktikos metu studentai prisideda prie realių pokyčių itin dinamiškoje organizacijoje. Jie glaudžiai bendradarbiauja su pasirinktos srities specialistais ir atlieka tas pačias užduotis kaip ir kiti banko darbuotojai, tad tai leidžia studentams išmėginti save ir iš arti pažinti finansų sektorių“, - sako „Luminor“ banko talentų atrankos specialistė Rūta Marcinkevičiūtė.

Registruotis dalyvauti programoje gali ir užsienyje gyvenantys studentai, planuojantys vasarą praleisti Baltijos šalyse. Priklausomai nuo pasirinktos karjeros krypties programos dalyviams bus pasiūlyta prisijungti prie vienos iš banko darbuotojų komandų Lietuvoje, Latvijoje arba Estijoje. Bankas suteiks visas darbui iš namų arba biuro reikalingas priemones, taip pat kiekvienam praktikantui bus mokamas 700 eurų bruto atlyginimas.

„Nusprendėme studentams už praktiką mokėti atlyginimą, nes „Luminor Jungle“ metu jie atlieka realų darbą ir tampa lygiaverčiais mūsų komandos nariais. Manome, kad toks modelis yra daug sąžiningesnis nei neapmokama praktika. „Luminor“ yra lygiai taip pat suinteresuotas pritraukti jaunų ir gabių specialistų, kaip ir studentas surasti bendrovę, kurioje norėtų pradėti savo karjerą. Tad tai yra mainai – mes pasidaliname savo patirtimi, o studentai į mūsų komandą įneša naujų idėjų ir už tai gauna atlygį“, - sako R.Marcinkevičiūtė.

„Luminor Jungle“ programa šiemet vyks nuo birželio 28 dienos iki rugpjūčio 20 dienos. Registruotis galima iki gegužės 7 dienos. Programai pasibaigus gabiausi praktikantai turės galimybę tęsti karjerą „Luminor“ banke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius