Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gazprom“ valdomas bankas „Belgazprombank“ dairosi į Lietuvą

Lietuvai aktyviai pradėjus vaduotis iš Rusijos dujų milžinės „Gazprom“ monopolio, ši imasi veiklos ir finansų sektoriuje. „Gazprom“ ir „Gazprombank“ valdomas bankas Baltarusijoje „Belgazprombank“ aktyviai reklamuojasi Lietuvoje. Už indėlius doleriais ar eurais verslui jis siūlo iki 6,5 proc. metinių palūkanų, rašo portalas eversus.lt.
„Gazprom“
„Gazprom“ ir „Gazprombank“ valdomas bankas Baltarusijoje „Belgazprombank“ aktyviai reklamuojasi Lietuvoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Baltarusija Gazprom

„Belgazprombank“ korporatyvinių klientų Lietuvoje pradėjo ieškoti nuo šių metų kovo. Banko atstovas Aleksandras Vasiljevas sako, kad tai yra pirmasis banko žingsnis Baltijos šalyse, o juo siekiama išsiaiškinti, kokia bus verslo reakcija į tokį pasiūlymą.

„Jūsų įmonėms mes siūlome didesnes palūkanas nei veikiančioms Baltarusijoje. Taip yra todėl, kad dėl Baltarusijos centrinio banko indėlių politikos prisitraukti pinigų iš Lietuvos mums yra pigiau nei iš vietos verslo, nes už jų indėlius dar turime mokėti centriniam bankui“, – teigė A.Vasiljevas.

Jo teigimu, kai Lietuvoje buvo pradėta reklamos kampanija, jų banko tinklalapis lankomas aktyviai, tačiau dėl pačios paslaugos kol kas kreipėsi tik vienetai. Bankininkas negalėjo pasakyti, ar tarp jų verslo klientų yra Lietuvos įmonių, tačiau užtikrino, kad dirba su Estijos verslu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius