Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Benas Gudelis už „Lietuvos rytą“ paklojo daugiau nei 10 mln. Lt

„Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupės, kuriai priklauso didžiausias šalies dienraštis, akcijų paketo įsigijimo sandoris nėra baigtas, tačiau jį perkantis verslininkas Benas Gudelis atskleidžia, jog sandorio suma viršija 10 mln. litų.
Benas Gudelis
Benas Gudelis / Karolio Kavolėlio/BFL nuotr.

„Iki šiol sandoris nėra baigtas. Nemanau, kad kieno nors reikalas yra žinoti, kiek kas moka už ką. Galiu pasakyti tiek, kad ta suma viršija 10 mln.“, – LRT radijo laidoje „LRT vasaros studija“ atskleidė B.Gudelis.

Verslininkas teigė manantis, jog eiti į žiniasklaidos sritį, konkrečiai į „Lietuvos ryto“ grupę, – pats laikas. Čia B.Gudelis šiuo metu įžvelgia didelį potencialą.

„Žmonai aš ką nors perku, o vyrams iki šiol dar nepirkau“, – sakė B.Gudelis. 

Ligšiolinė nuostolinga žiniasklaidos priemonių grupės veikla verslininko negąsdina: „Visi gyvenime vieną dieną dirba nuostolingai, kitą – pelningai. Tai toks gyvenimas. Tai gera nuotaika, tai bloga. Tai pilnas mėnulis, tai pusė.“

B.Gudelis sako, jog jo investicijos į „Lietuvos ryto“ veiklą bus ilgalaikės, nebent sutrukdytų valstybė.

Paklaustas, kiek įtakos jo sprendimui turėjo bičiulystė su UAB „Lietuvos rytas“ vadovu Gedvydu Vainausku, verslininkas atsakė, jog sprendimo pirkti šios žiniasklaidos grupės akcijas bičiulystė nelėmė. „Žmonai aš ką nors perku, o vyrams iki šiol dar nepirkau“, – sakė B.Gudelis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius