Dabar populiaru
Publikuota: 2019 rugpjūčio 23d. 09:24

„Biržų duonos“ kepykla pirmoji Lietuvoje pastatė begliutenių produktų kepimo cechą

„Biržų duona“
Partnerio nuotr. / „Biržų duona“

Viena didžiausių šalies kepyklų „Biržų duona“ atidarė pirmą Lietuvoje begliutenį cechą, praneša portalas aina.lt.

„Pasitikrinome gliuteno kiekį duonose. (...) galime gaminti produktus, kurie atitinka „be gliuteno“ kategoriją – juose gliuteno kiekis, remiantis atliktais tyrimais, nesiekia leistinos aukščiausios (20 miligramo kilograme) galutiniam vartotojui parduodamo maisto produkto ribos. Cechą atskyrėme nuo kitų patalpų, kad išvengtume kryžminės taršos ir užtikrintume produktų saugą“, – sakė „Biržų duonos“ kokybės vadybininkė Jolita Bukauskaitė.

Nuo 1953 metų veikianti kepykla patenka tarp penkių didžiausių Lietuvos kepyklų. Be kepyklos, „Biržų duona“ taip pat turi 17 firminių parduotuvių, 4 kepinių namus „Sucré“ ir 6 parduotuves, veikiančias franšizės pagrindu.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.
Komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Praktiški patarimai

Skanumėlis
Gerumu dalintis gera

Video

01:11
04:05
02:14

Dabar tu gali

Parašykite atsiliepimą apie VERSLO rubriką