-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bitė Lietuva“ ruošia televiziją telefone

„Bitė Lietuva“ vadovas Pranas Kuisys sako, kad bendrovė rengiasi netrukus supurtyti rinką naujomis paslaugomis ir produktais – tarp kitais metais numatomų Lietuvoje pristatyti naujovių pašnekovas mini „Bitės“ televiziją telefone, mobiliuosius mokėjimus ir kelis naujus – veikiausiai kiniškus – telefonų prekių ženklus, rašo „Verslo žinios“.
„Bitė Lietuva“
„Bitė Lietuva“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Bitė, UAB TV3

„Kitais metais iš viso planuojame paleisti 4 dideles naujas paslaugas“, – dienraščiui sakė P.Kuisys, apie televizijos projektą dar kalbantis nenoriai, bet leidžiantis suprasti, kad minimas „televizijos projektas“ vartotojams tikriausiai bus pateiktas programėlės pavidalu ir kad tai nebus tiesiog galimybė internetu žiūrėti TV3 ar TV6. Jis priduria, kad ši paslauga bus skirta plataus vartojimo rinkai, tai sufleruoja, kad „Bitės“ televizija bus nemokama arba kainuos mažiau už „Netflix“.

JAV privataus kapitalo fondas „Providence Equity“ prieš porą metų įsigijo „Bitės“ grupę, o vėliau ir TV3 bei kitus kanalus valdančią „MTG Baltic“ (dabar „Ali Media Baltic“). Formaliai pastarosios savininke tapo „Bitė Lietuva“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius