-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bitės“ savininkai: nevykdomos jokios derybos dėl įmonės pardavimo

Pasirodžius informacijai, kad Londono įmonė „Mid Europa Partners“ ketina parduoti mobiliųjų telekomunikacijų bendroves Lietuvoje ir Latvijoje valdančią „Bite Finance International“ grupę, telekomunikacijų bendrovės "Bitė Lietuva" akcininkė išplatino pranešimą, kad jokios derybos dėl pardavimo nėra vykodmos.
„Bitė Lietuva“
„Bitė Lietuva“ / Luko Balandžio nuotr.
Temos: 1 Bitė, UAB

Pranešime spaudai skelbiama: „Atsižvelgdama į keletą publikacijų, pasirodžiusių žiniasklaidoje, telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva“ akcininkė „Mid Europa Partners“ praneša, kad nevykdo jokių derybų apie „Bitės Lietuvos“ pardavimą „Tele 2” ar bet kuriai kitai bendrovei, taip pat nesidera dėl „Tele2” įsigijimo. Gali būti, kad aukščiau paminėtomis publikacijomis siekiama nukreipti dėmesį nuo sėkmingai Lietuvos gyventojams pristatytų naujų planų su nemokamu naršymu populiariausiame Lietuvoje socialiniame tinkle „Facebook“ bei „Bitės Lietuvos“ diegiamo aukštos kokybės ir šviesolaidžiui artimu greičiu pasižyminčio 4G+ tinklo“. 

Penktadienį buvo pranešta, kad, portalo eversus.lt šaltinių teigimu, fondas jau kitų metų pradžioje turėtų pradėti pardavinėti „Bitės“ grupę.

Portalo teigimu, į potencialių „Bitės“ grupės pirkėjų sąrašą bus įtraukta ir mobiliojo ryšio operatorė „Tele2“, tačiau pastarosios įmonės korporacinės komunikacijos direktorius Andrius Baranauskas teigė, kad šiuos klausimus sprendžia Švedijos „Tele2“ grupė.

„Mid Europa Partners“ 2007-ųjų vasarį už 450 mln. eurų (1,554 mlrd. litų) įsigijo „Bitės“ grupę iš Danijos operatorės TDC. „Bite Finance International“ valdo po 100 proc. Lietuvos bendrovių „Bitė Lietuva“ ir „TeleTower“ akcijų. Netiesiogiai grupei priklauso po 100 proc. Lietuvos „Eurocom“, Latvijos „Bite Latvija“ bei „TeleTower“ bei 45,7 proc. „Spainetos prekybos sistemos“ akcijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius