Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bitės“ tinklas laikinai keičia pavadinimą, tampa „SlavaUkrain“

Ukrainos gyventojams susiduriant su karo siaubu, „Bitė“ laikinai keičia tinklo pavadinimą. Vietoje įprasto pavadinimo „Bitė“, savo telefonų ekranuose visi „Bitės“ ir „Labas“ klientai netrukus matys „SlavaUkrain“ (liet. Šlovė Ukrainai). Tinklo pavadinimas yra dar vienas būdas išreikšti palaikymą Ukrainos žmonėms, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Bitės“ tinklas laikinai keičia pavadinimą, tampa „SlavaUkrain“
„Bitės“ tinklas laikinai keičia pavadinimą, tampa „SlavaUkrain“ / Bendrovės nuotr.
Temos: 2 Ukraina Bitė, UAB

„Ekrane kasdien matomas tekstas – palaikymo žodžiai Ukrainos žmonėms. Kartu tai priminimas visiems verslams, visiems Lietuvos žmonėms pagal savo galimybes padėti karą išgyvenantiems ukrainiečiams“, – sako Pranas Kuisys, „Bitė Lietuva“ generalinis direktorius.

Šiandien „Bitės“ ir išankstinio apmokėjimo paslaugos „Labas“ klientams palaipsniui pradėtas diegti atnaujinimas, po kurio jų telefono ekranuose mobiliojo operatoriaus pavadinimas bus kuriam laikui pakeistas į „SlavaUkrain“. Trumpinys pasirinktas dėl techninių ribojimų, tekstą apribojančių iki 11 skaitmenų. Pokytis palies „Android“ operacinės sistemos vartotojus, „Apple“ įrenginių šis pakeitimas nepasieks dėl techninių gamintojo reikalavimų.

Ukrainoje esantiems savo klientams bei dėl artimųjų šioje šalyje nerimaujantiems žmonėms „Bitė“ suteikė nemokamų ryšio paslaugų, finansiškai parėmė Lietuvos Raudonojo Kryžiaus organizaciją, taip pat nemokamai teikia paramos rinkimą trumpaisiais numeriais įvairioms nevyriausybinėms organizacijoms. Į Lietuvą atvykstantiems karo pabėgėliams bendrovė nemokamai suteiks 30 tūkstančių SIM kortelių bei nemokamą ryšį jų naudotojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius