-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bitkoinai skverbiasi, nors bankas tam ir nepritaria

Elektroninė valiuta bitkoinai po truputi skverbiasi į Lietuvos verslą. Periodiškai pranešama apie vis kitą įmonę, kuri pradeda priimti atsiskaitymus šia virtualia valiuta. Neseniai startavo ir mokėjimų bitkoinais apdorojimo „Virtualios valiutos“, kuri ėmėsi aktyviai siūlyti šias paslaugas Lietuvos įmonėms, rašo „Verslo žinios“.
Bitkoinas
Bitkoinas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Bitkoinai

Birželio pabaigoje bitkoinais atsiskaitymus pradėjo priimti viešbutis „Moon garden“, odontologijos klinika „Denticija“, barai „Switch“ ir „Dėvėti“, vyrų grožio salonas „Barzdaskučiai“ ir dovanų parduotuvė „Aromatų sodas“. Taip par taksi „Jazz Express“.

„Atsižvelgdamas į tai, kad šiuo metu nėra virtualiųjų valiutų reguliavimo režimo, Lietuvos bankas, vadovaudamasis Europos bankininkystės institucijos rekomendacija, siūlo įstaigoms susilaikyti nuo virtualiųjų valiutų pirkimo, laikymo ar pardavimo“, – teigiama Lietuvos Banko „Verslo žinioms“ siųstame laiške.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius