-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Biuras, kokių reta Lietuvoje – su masažine, grimerine ir poilsiui skirtomis antresolėmis

Renkantis darbovietę svarbus ne tik darbo pobūdis, bet ir darbinė aplinka. Tokios pozicijos laikosi žaidimų televizijos „BetGames.tv“, įsikūrusios 1500 kv. m2 patalpose, buvusiame „PC Panorama“ kartodrome, vadovybė. Įžengus į jų biurą pasijunti lyg kine – prabangiame Holivudo filme, kuris vyksta Las Vegaso užkulisiuose.
TV Žaidimų biuras
TV Žaidimų biuras / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Loterija TV

2012 m. Vilniuje įregistruotos bendrovės „TV žaidimai“ plėtra buvo žaibiška. Vygerdo Joniko ir Mindaugo Stanelio sukurtame versle šiandien dirba per 100 darbuotojų, o jų kuriamų žaidimų ir lažybų transliacijos yra vykdomos net 36-iose pasaulio valstybėse.

Tačiau lietuvių verslininkų ambicijos neslopsta. Į bendrovės akcininkų gretas įsiliejus Pasaulyje vienos didžiausių lažybų verslo įmonių grupės įkūrėjui ir generaliniam direktoriui, šveicarui Carstenui Markusui Koerlui, žadama dar didesnė plėtra.

Preliminariais planais iki 2019 m. „TV žaidimai“ ketina padidėti dar 5 kartus. Tai – viena priežasčių, paskatinusių verslininkus keltis į didelio ploto prabangiai įrengtas patalpas sostinės centre.

Eklektiškas interjeras

„TV žaidimai“ biure veiksmas vyksta ištisą parą – čia dirba žaidimų vedėjos ir tiesioginių transliacijų specialistų komanda. Todėl be įrengtų mizancenų, kuriose yra vedami 7 žaidimai, čia rasime ir damoms skirta grimerinę su persirengimo kambariais bei dušais, ir netgi masažinę.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./TV Žaidimų biuras
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./TV Žaidimų biuras

IT specialistai, sudarantys pagrindinę personalo bazę, yra įsikūrę atskiruose lofto tipo kambariuose (kabinetais to tikrai nepavadinsi!) su antresolėmis, skirtomis poilsiui. Kiekvieno kambario-lofto dekoras yra vienaip ar kitaip susijęs su gamta, tad žalumos čia tikrai netrūksta.

Įmonė šiuo metu intensyviai ieško potencialių žaidimų vedėjų bei IT specialistų.

Kaip ir įprasta moderniems biurams, čia yra keletas susitikimų erdvių ir net dvi virtuvės, kurių didesnioji yra sujungta su didelio ploto laisvalaikio zona. Joje – mini krepšinio aikštelė, stalo futbolo stalas ir TV ekranas, prijungtas prie žaidimų konsolės.

Pro laisvalaikio zonoje esančias balkono duris galima patekti į lauko terasą, kur įkurta dar viena lounge zona su lauko krėslais ir lauko griliumi. Šis, beje, yra išskirtinio dizaino – senovinio automobilio kėbulo formos.

Išskirtinis dėmesys personalui

„Dirbame su produktu, kurio sėkmė priklauso nuo kiekvieno indėlio, todėl buvo pasistengta sukurti tokią darbo aplinką, kurioje mūsų didelės komandos nariai galėtų jaustis ne tik patogiai, bet ir kūrybiškai mąstyti, dalintis idėjomis bei inicijuoti patobulinimus“, – inovatoriško biuro idėją pristato veiklos vystymo vadovas Vytautas Kačerauskas.

Anot jo, aplinka, kurioje dirbame, yra neatsiejama nuo produktyvumo – komfortabiliai ir jaukiai besijaučiantys kolegos geba maksimaliai išnaudoti savo kompetencijas bei noriai įsitraukia į pasiūlymų teikimą.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./TV Žaidimų biuras
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./TV Žaidimų biuras

„Dauguma sprendimų mūsų įmonėje ne atkeliauja „iš viršaus“, o gimsta savo sričių specialistų galvose bei darbo grupių diskusijose. Tokiu būdu organizacija greitai mokosi, eina koja kojon su technologijų naujovėmis bei išlaiko konkurencinį pranašumą“, – įsitikinęs veiklos vystymo vadovas.

V.Kačerauskas prasitarė, jog įmonė šiuo metu intensyviai ieško potencialių žaidimų vedėjų bei IT specialistų. Veiklos vystymo vadovas neslepia, jog tiesioginių transliacijų žaidimų vedėjos pareigas neretai renkasi žymios ir įtakingos Lietuvos moterys – sėkmingų verslininkų ir sportininkų antrosios pusės.

Perspektyvos

Atsiradus didelę patirtį ir platų kontaktų tinklą šioje specifinėje veikloje turinčiam akcininkui, 2012-aisiais Lietuvoje įkurta bendrovė per artimiausius kelerius metus pretenduoja tapti viena iš patraukliausių šalies darbdavių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius