Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

BMI institutas plečiasi užsienyje: ugdys vadovus ir Briuselyje

Lietuvoje įkurtas BMI institutas stiprina pozicijas ir plečiasi Briuselyje. „BMI Brussels“ padalinys organizuos ilgąsias, 12 mėnesių trukmės, verslo vadybos studijas vadovams. Bendradarbiaujant su viena iš instituto įkūrėjų – Belgijos Liuveno verslo mokykla, jau startavo ir pirmoji laida, subūrusi 20 įvairių sričių vidutinio ir aukščiausio lygio vadovų grupę. BMI Institutas – pirmoji šalies istorijoje suaugusiųjų švietimo įstaiga, atidariusi padalinį užsienio šalyje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.
Temos: 1 Verslas

Pasak instituto vadovės Jurgitos Bendikaitės-Ursavas, plėtra Briuselyje buvo ambicingas, ypač užklupus pandemijai, tačiau reikalingas sprendimas, o atėjimas į rinką užtruko keletą metų.

„Iššūkių nebijojo instituto įkūrėjai, prieš daugiau kaip 20 metų užsibrėžę tikslą kilstelti šalies vadybos kultūrą ir į tuomet dar mažai kam žinomą, iš sovietinių gniaužtų besivaduojančią šalį, atvežti profesorius iš geriausių pasaulio universitetų. Nebijom jų ir dabar. Pajutome, kad institutas išaugo šalies rinką. Ir nors kasmet grupėse turime programos dalyvių iš užsienio, dabar oficialiai galime įtvirtinti tarptautinio instituto statusą. Itin svarbu, kad ir esamiems programos dalyviams Lietuvoje galime duoti papildomos vertės plėsdamiesi“, – teigia J.Bendikaitė-Ursavas.

Abiejų programų Vilniuje ir Briuselyje dalyviai turės galimybę keistis patirtimi ir mokytis kartu. Programose numatyti studijų moduliai, kurie bus organizuojami tiek Vilniuje, tiek Briuselyje. Taip pat planuojamos įvairios papildomos ugdymo sesijos, bendri susitikimai ir iniciatyvos abiejų grupių dalyviams.

20 vadovų „UCLouvain BMI International EMBA“ programoje atstovauja 11 industrijų: paslaugų, farmacijos, konsultavimo, informacinių technologijų ir telekomunikacijų, didmeninės prekybos ir kt. 30 proc. studijuojančių vadovų – verslų savininkai. Briuselio klasė pasižymi ir didesne kultūrų įvairove – kartu studijuoja vadovai iš 6 šalių.

Balandžio 19 dieną taip pat startuoja ir atranka į naują, jau 23-ąją, vadovų studijų laidą Vilniuje. Nauja laida studijas pradės lapkričio pabaigoje.

Pasak BMI instituto vadovės, studijų programa kasmet tobulinama, atsižvelgiant į rinkos situaciją ir poreikius. Tad lektorių gretas papildė nauji profesoriai, o studijų programoje vis daugiau dėmesio skiriama vadinamosioms giliosioms kompetencijoms – emocinio intelekto ugdymui, taip pat inovacijų kūrimui, skaitmeninių transformacijų projektų valdymui, socialinei atsakomybei. Institute paskaitas skaito profesoriai ir verslo praktikai iš Čilės, Prancūzijos, JAV, Šveicarijos, Danijos, Ispanijos, JAE ir kt.

Be ilgųjų studijų programų institutas organizuoja ir trumpąsias inovacijų, skaitmeninių transformacijų, lyderystės programas, mokymus įmonėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius