Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

„Bolt“ Vilniuje pristato naują pavėžėjimo kategoriją, kurioje – tik „Tesla“ automobiliai

Judumo platforma „Bolt“ pristato naują kategoriją – Vilniuje jau galima pavėžėjimui išsikviesti „Tesla“ elektromobilį. Šiuo žingsniu „Bolt“ siekia paskatinti vairuotojus rinktis elektrines transporto priemones ir suteikti keleiviams daugiau galimybių rinktis tvaresnius kelionių būdus, rašoma „Bolt“ pranešime spaudai.
„Bolt“ „Tesla“ kategorijos elektromobilis
„Bolt“ „Tesla“ kategorijos elektromobilis / Bendrovės nuotr.

Vilniuje rinkdamiesi šią kategoriją keliautojai dažniausiai išsikvies „Tesla Model S“, „Tesla Model 3“, „Tesla Model X“ ir „Tesla Model Y“ elektromobilius.

„Naujoji „Tesla" kategorija atspindi „Bolt" siekį užtikrinti keleiviams ne tik prieinamas, patogias ir saugias keliones, bet ir galimybę keliauti tvariau. „Tesla" elektromobiliai pasižymi modernumu, unikalia estetika ir pažangiomis funkcijomis. Pasirinkus šią kategoriją kelionė bus ne tik itin patogi, bet ir paliks mažesnį anglies pėdsaką", – sako „Bolt" vadovas Lietuvoje Andrius Pacevičius.

Bendrovės nuotr./„Bolt“ „Tesla“ kategorijos elektromobiliai
Bendrovės nuotr./„Bolt“ „Tesla“ kategorijos elektromobiliai

Kaip sako „Bolt" vadovas, naujoji „Tesla" kategorija – ilgalaikio „Bolt“ siekio skatinti automobilių parko elektrifikaciją dalis.

„Europos Sąjungoje lengvųjų automobilių išmetamas anglies dioksido kiekis sudaro daugiau kaip 50 proc. visų anglies dioksido emisijų, už kurias atsakingas transporto sektorius. Tikime, kad pokyčiai pavėžėjimo srityje gali padėti miestams sparčiau vykdyti keleivių vežimo sektoriaus elektrifikaciją ir kartu sumažinti gyventojų priklausomybę nuo asmeninių automobilių.

Pastebime, kad ir pavėžėjimo paslaugos naudotojai labai pozityviai žvelgia į elektromobilius – 60 proc. keleivių teigia, kad yra labiau linkę naudotis pavėžėjimo paslaugomis, jei gali reguliariai naudotis elektra varomomis transporto priemonėmis“, – sako A.Pacevičius.

„Bolt Business“ klientai taip pat gali naudotis naująja „Tesla“ kategorija, kuri užtikrina patikimą ir kokybišką verslo kelionių patirtį bei suteikia galimybę įmonėms ir jų darbuotojams rinktis tvaresnes transporto alternatyvas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius