Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Burger King“ valdančio multimilijardinio koncerno rinkodaros vadovas papasakos Lietuvai greitojo maisto rinkos užkulisius

„Burger King“ restoranų tinklą valdančio, keliasdešimt milijardų dolerių pajamų generuojančio, jungiančio 27 tūkstančius greitojo maisto restoranų visame pasaulyje, Restaurant Brands International holdingo rinkodaros vadovas Antonio Marques LOGIN 2021 konferencijoje su žiūrovais pasidalins rinkos įžvalgomis ir rinkodaros subtilybėmis, kurias naudoja viena didžiausių greito maisto restoranų kompanijų pasaulyje.
„Burger King“
„Burger King“ / „Scanpix“ nuotr.

Dizainas, reklama ir komunikacija yra vieni svarbiausių elementų sėkmingam prekės ženklui. Šiais metais „Burger King“ pakeitė savo prekės ženklo dizainą ir tai buvo pirmas kartas per 20 metų. Pasikeitimai buvo ne tik vizualiniai: buvo pagerintas maisto skonis, pradėta naudoti natūralius ingredientus ir skleisti tvarumo žinutę kiekvienam vartotojui. Pokyčiai yra neišvengiami net ir sėkmingiausiuose versluose, o pasiekti geriausiam rezultatui – svarbi stipri komanda. Antonio Marques ir yra tos stiprios „Burger King“ komandos dalis, jis veda prekės ženklą į priekį ir yra atsakingas už strateginius projektus.

A.Marques yra aukštos kompetencijos specialistas, kuris mokėsi ir plėtojo savo žinias Stanfordo universitere bei MIT Sloan vadybos mokykloje, prisidėjo prie daugelio sėkmingų prekinių ženklų sukūrimo ir vystymo. Nuo 2019 metų jis dirba ir su „Burger King“ ženklu Europoje, Viduriniuosiuose rytuose ir Afrikoje.

Bendrovės nuotr./Antonio Marques
Bendrovės nuotr./Antonio Marques

Išgirskite šio rinkodaros guru pranešimą LOGIN 2021 konferencijoje, kuri šiemet vyks virtualioje erdvėje, tačiau vyks net 5 dienas ir sukurs daugiau kaip 55 valandas įdomaus ir įtraukiančio turinio. Organizatoriai skaičiuoja, kad bus daugiau kaip 150 pranešėjų iš Lietuvos ir užsienio šalių.

LOGIN festivalyje visos temos yra įkvėptos technologijų proveržio, inovacijų vystymo ir nuolatinio progreso įvairiose gyvenimo srityse. LOGIN pranešėjai kalbės labiausiai visuomenėje šiuo metu eskaluojamomis temomis, tokiomis kaip vakcinų kūrimas, digitalizacijos paveikta psichinė sveikata, tvarumas, rinkodaros ir prekių ženklų kūrimo inovacijos, šiuolaikinis menas ir kultūra, dirbtinio intelekto sukuriamos galimybės, mokslo inovacijos, vis augantis kibernetinis pavojus ir kitos aktualios temos apie tai kaip pasaulis gyvens rytoj.

Daugiau informacijos www.login.lt svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius