Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Centric IT Solutions Lithuania“ vadovaus D.Aksinavičius

Nyderlandų IT gigantės „Centric“, padalinys Kaune „Centric IT Solutions Lithuania“ stiprina vadovų komandą – nuo kovo mėn. bendrovei pradėjo vadovauti Dainius Aksinavičius. Jis pakeitė Paulių Samošką, kuris 2018 m. atvedė „Centric“ į Lietuvą ir toliau dirbs su „Centric“ bendrovės valdyba strategijos ir verslo plėtros klausimais. Prie vadovų komandos taip pat prisijungė Tadas Jarockas, kuris paskirtas bendrovės IT departamento vadovu, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Dainius Aksinavičius ir Paulius Samoška
Dainius Aksinavičius ir Paulius Samoška / Asmeninio archyvo nuotr.

Prieš tai D.Aksinavičius dirbo įvairių sričių vadovaujančiąsias pareigas įmonėse „Danske Bank“ „Devbridge“, „Callcredit“, „Barclays“.

„Vienas iš pagrindinių atsinaujinusios vadovų komandos uždavinių bus tolesnis įmonės veiklų integravimas tarptautinėje „Centric“ įmonių grupėje, procesų struktūrizavimas ir inovacijų diegimas. Didelį dėmesį skirsime komandos stiprinimui, talentų išlaikymui ir pritraukimui, kad galėtume toliau augti“, – sako naujasis įmonės vadovas D.Aksinavičius.

2018 m. viduryje savo veiklą pradėjusi bendrovė „Centric IT Solutions Lithuania“, veikianti kaip „Centric“ kompetencijų ir inovacijų paslaugų centras Lietuvoje. Lietuvos padalinys užtikrina esamų „Centric“ produktų sklandų veikimą, standartizuoja procesus, palaiko ir kuria debesijos sprendimus (Cloud Engineering) įmonės klientams – verslui bei organizacijoms visoje Europoje. Įmonės padalinio Kaune komanda dirba su „Centric“ padaliniais Nyderlanduose, Vokietijoje, Belgijoje, Norvegijoje, Švedijoje ir Rumunijoje.

Asmeninio archyvo nuotr./Dainius Aksinavičius, Paulius Samoška, Tadas Jarockas
Asmeninio archyvo nuotr./Dainius Aksinavičius, Paulius Samoška, Tadas Jarockas

Per dvejus veiklos metus buvo įdarbinta daugiau nei 70 aukštos kvalifikacijos specialistų (debesijos inžinierių, duomenų analitikų, IT klientų aptarnavimo specialistų) ir planuoja tolimesnį augimą.

„Centric“ – viena stambiausių Nyderlandų IT bendrovių, turinti padalinius 7 Europos šalyse. Bendros „Centric grupės“ metinės pajamos siekia apie 480 mln. Eur. Įmonėje dirba daugiau nei 4000 darbuotojų Olandijos, Belgijos, Vokietijos, Norvegijos, Švedijos, Rumunijos ir Lietuvos padaliniuose. „Centric“ taip pat yra viena didžiausių IT paslaugų teikėjų Nyderlandų viešajam sektoriui, kuria ir aptarnauja IT sprendimus logistikos, finansų sektoriams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius