-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Cgates“ ir „Starman“ įsigijo Estijos akcininkai

Estijos investicijų bendrovė „Polaris Invest“ šiandien įsigijo „Starman“ akcijas, kurios iki šiol priklausė „East Capital Explorer“. „Polaris Invest“ ir bendrovė „Com Holding“ tapo vienintelėmis „Starman“ akcininkėmis.
Kaune atvėrė duris modernizuotas „Cgates“ klientų aptarnavimo skyrius
„Cgates“ / „Cgates“ nuotr.
Temos: 1 „Cgates“

„Starman“ buvo įvertinta 208 mln. eurų. Šiam sandoriui įgyvendinti buvo panaudota paskola iš Suomijos telekomunikacijų bendrovės „Elisa“. Sandoriu buvo sėkmingai užbaigtos derybos tarp visų šalių ir pasiekti susitarimai ginčuose ir bylose tarp „Polaris Invest“ ir „East Capital Explorer“, rašoma įmonės pranešime.

„Elisa“ sutiko įsigyti „Starman“ Estijos padalinį, kai bus gauti visi reikiami reguliacinių tarnybų leidimai. „Polaris Invest“ ir „Com Holding“ valdys Lietuvos verslo padalinį „Cgates“. Iki verslų atskyrimo „Starman Group“ dirbs valdoma naujų savininkų su dabartine vadovų komanda.

Henri Treude, naujai paskirtas „Starman“ stebėtojų tarybos pirmininku, patvirtinto planus užbaigti verslų atskyrimą iki 2017 m. pirmojo ketvirčio pabaigos. Jį užbaigus „Polaris Invest“ ir „Com Holding“ sutelks visą dėmesį į antrą pagal dydį Lietuvoje televizijos ir interneto paslaugų tiekėją „Cgates“. Naujieji „Cgates“ savininkai, turintys ilgametę patirtį „Starman“, toliau stiprins „Cgates“ veiklą Lietuvoje – bendrovė tęs šalies televizijos ir interneto tiekėjų įsigijimus, pasiūlys platesnį televizijos ir interneto paslaugų pasirinkimą bei dar aukštesnę jų kokybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius