Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Coty“ vairą perims „Jimmy Choo“ vadovas Pierre'as Denisas

JAV kosmetikos ir kvepalų gamintoja „Coty“ generaliniu direktoriumi paskyrė Didžiosios Britanijos prabangios avalynės ir aksesuarų gamintojos „Jimmy Choo“ vadovą bei „Coty“ direktorių tarybos narį Pierre‘ą Denisą.
„Jimmy Choo“ 2016 m. vestuvinių batelių kolekcija
„Jimmy Choo“ 2016 m. vestuvinių batelių kolekcija / „Jimmy Choo“ nuotr.
Temos: 2 Mada Jimmy Choo

Kaip rašoma bendrovės pranešime spaudai, P.Denisas šiame poste pakeis Pierre‘ą Lobierą jau iki šių metų vasaros.

„Coty“, kurią valdo investicinė įmonė „JAB Holding“, taip pat paskelbė paskyrusi vyriausiąjį finansų direktorių Pierre-Andre Terisse į naujas gamybos vadovo pareigas.

P.Lobieras vadovo „Coty“ vos nuo 2018 metų lapkričio. Jis buvo trečiasis bendrovės vadovas per trejus metus.

Pasak „The Wall Street Journal“, kuris rėmėsi informuotais šaltiniais, P. Lobieras vasario pradžioje perspėjo direktorių valdybą apie norą pasitraukti. Anot laikraščio, direktorių valdyba reikalavo, kad bendrovės vadovas liktų savo poste, kol nebus baigtas profesionalių plaukų ir nagų priežiūros priemonių gamybos padalinio pardavimas.

„Galime tai vertinti tik kaip papildomą neigiamą veiksnį, nes generalinio direktoriaus pakeitimas susidūrus su tokiais organizaciniais pokyčiais tik padidina neapibrėžtumą“, – teigė vienas „Wells Fargo“ analitikas.

2016 metais „Coty“ įsigijo dalį „Procter & Gamble“ padalinio, gaminančio grožio puoselėjimui skirtus produktus. 2019 metais įmonė nurašė aktyvų už 4 mlrd. JAV dolerių, įskaitant grožio produktų padalinio „Consumer Beauty“ aktyvų už 3,4 mlrd. JAV dolerių.

Liepos mėnesį bendrovė paskelbė verslo restruktūrizavimo planą, skirtą pagerinti „Consumer Beauty“ veiklą.

Spalį „Coty“ paskelbė, kad svarsto įvairius tolesnio profesionalios kosmetikos verslo plėtros variantus, įskaitant jo pardavimą.

„Coty“ akcijos pirmadienį pabrango 1,8 procento. Nuo metų pradžios bendrovės kapitalizacija sumažėjo beveik 18 procentų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius