-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Credit Suisse“ gali grįžti į JAV turtingų klientų turto valdymo rinką

Šveicarijos bankas „Credit Suisse Group“ po ketverių metų pertraukos svarsto galimybę sugrįžti į JAV turtingų klientų turto valdymo rinką, rašo agentūra „Bloomberg“, remdamasi informuotais šaltiniais.
Šveicarijos bankas „Credit Suisse“
Šveicarijos bankas „Credit Suisse“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jų duomenimis, savo naująjį verslą „Credit Suisse“ gali įkurti Majamyje. Bankas tikisi iš turtingų klientų, daugiausia Lotynų Amerikos piliečių, pritraukti iki 15 mlrd. JAV dolerių.

Jeigu sprendimas dėl biuro Majamyje atidarymo bus priimtas, bankas gali įdarbinti apie 30 žmonių, sako šaltiniai. Visgi jie pažymi, jog galutinis sprendimas dar nepriimtas ir šis klausimas tik pradedamas svarstyti.

Sugrįžimas į JAV turtingų klientų turto valdymo rinką Šveicarijos bankui, kuris 2015 metais pardavė savo finansų maklerio padalinį Jungtinėse Valstijose bankui „Wells Fargo“, bus išties simboliškas, rašo agentūra.

Majamis yra populiarus finansinių paslaugų centras, dėl savo geografinės padėties pritraukiantis daug klientų iš Lotynų Amerikos.

2014 metais „Credit Suisse“ pripažino, jog padėdavo JAV piliečiams vengti mokesčių, ir sumokėjo maždaug 2,6 mlrd. JAV dolerių baudą, kad išvengtų teismo.

Metais vėliau bankas pakeitė savo strategiją ir nusprendė sutelkti dėmesį į Šveicarijos rinką bei į turtingų klientų turto valdymo verslo vystymą Azijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius