TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„CyberCare“ turi naują generalinę direktorę

„Tesonet“ verslo akseleratoriaus produktų klientų aptarnavimo centras „CyberCare“ turi naują generalinę direktorę – prieš tai šias pareigas užėmusį Dainių Vanagą keičia Ina Bielskė. Naujosios vadovės prioritetas – tolimesnis klientų aptarnavimo kokybės gerinimas pasitelkiant technologijų inovacijas bei užtikrinant įmonės darbuotojų gerovę ir profesinį augimą, rašoma „CyberCare“ pranešime spaudai.
Ina Bielskė, „CyberCare“ generalinė direktorė
Ina Bielskė, „CyberCare“ generalinė direktorė / Asmeninio archyvo nuotr.

I.Bielskė yra sukaupusi ilgametę patirtį klientų aptarnavimo, pardavimų, rinkodaros ir analitikos srityse. Iki šio pokyčio ji ėjo „NordPass“ slaptažodžių tvarkyklės pajamų vadovės pareigas „Tesonet“ akseleratoriaus įmonėje „Nord Security“, taip pat yra „Jaunimo linijos“ valdybos narė. Pasak naujosios vadovės, įgyta patirtis leis prisidėti prie „CyberCare“ paslaugų kokybės gerinimo bei misijos kurti technologijų pasaulį, kuris būtų pasiekiamas ir suprantamas kiekvienam, įgyvendinimo.

„Pastaraisiais metais klientų aptarnavime visame pasaulyje vyksta revoliucija – dirbtinio intelekto sprendimai stipriai keičia šią verslo sritį. Tai yra didžiulė galimybė paprastus ir mechaninius procesus paversti greitesniais, taip kuriant geresnę klientų patirtį.

Visgi kibernetinio saugumo sritis yra kompleksiška, jos problemų sprendimui būtini žmonės, kurie gerai išmano mūsų produktų specifiką. Tad ketinu skirti pagrindinį dėmesį abiem šioms sritims – inovacijoms procesų optimizavime bei darbuotojų profesiniam augimui“, – sako naujoji „CyberCare“ generalinė direktorė I.Bielskė.

Anot „Tesonet“ bendraįkūrėjo Eimanto Sabaliausko, įmonė itin didelį dėmesį skiria ne tik tam, kad būtų teikiamos aukščiausio lygio paslaugos, bet ir nuolat augina talentus – didžioji dalis komandų lyderių užaugo pačioje įmonėje, o per tris metus net 287 „CyberCare“ darbuotojai pasirinko toliau specializuotis „Tesonet“ ekosistemos produktuose.

„Geriems vadovams yra reikalingas plataus konteksto išmanymas. O niekas geriau nežino visų organizacijos ypatumų nei žmogus joje praleidęs ne vienerius metus – ir ne tik užaugęs pats, bet ir prisidėjęs prie įmonės sėkmės. I.Bielskė taip pat nėra naujas veidas platesnei „Tesonet“ bendruomenei – ji sėkmingai dirbo ir „Nord Security“ komandoje, augindama „NordPass“ produktą. Tiek mes, tiek Ina atsakingai žiūrime į klientų aptarnavimo kokybę ir matome potencialą pakelti jį į dar aukštesnį lygį“, – sako E. Sabaliauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius