-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Andrulionienė paskirta „Omberg group“ vadove

Nekilnojamojo turto (NT) plėtojimo bendrovės „Omberg“ vykdomoji direktorė Dalia Andrulionienė nuo gegužės 3 d. paskirta įmonių grupę valdančios UAB „Omberg group“ vadove ir UAB „Omberg“ direktore. „Omberg group“ yra atsakinga už grupei priklausančių įmonių veiklos priežiūrą, plėtros užsienio rinkose planavimą ir ilgalaikės grupės strategijos įgyvendinimą, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Dalia Andrulionienė
Dalia Andrulionienė / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Omberg, UAB

„Omberg group“ valdomai grupei šiuo metu priklauso penkios bendrovės, veikiančios NT projektų vystymo ir NT investicijų srityse. Iki šiol holdingui ir plėtojimo įmonei vadovavo steigėjas ir akcininkas Mindaugas Mockus, kuris toliau dirbs įmonių grupės valdyboje.

„Šių metų pradžioje pasitvirtinome naują ilgalaikę strategiją, pagal kurią planuojame ne tik auginti įmones Lietuvoje, bet ir vykdyti plėtrą užsienio rinkose. Dalios kompetencija ir patirtis mūsų pagrindinėje NT bendrovėje „Omberg“, taip pat ilgametė vadovavimo patirtis stambiose Lietuvos įmonėse bus ypatingai vertinga šiame naujame veiklos etape“, – sako M.Mockus.

„Omberg“ NT projektus įgyvendina nuo 2016 m. Pagal praėjusių metų pardavimo rezultatus bendrovė patenka tarp 5 didžiausių gyvenamojo NT projektų vystytojų Vilniuje. Tarp jos projektų – daugiabučiai „Skylum“, „Viršuliškių stogai“, „Bajorų lajos“, „Gilužio slėnis“, „Grigalaukio dominija“ ir kt. Bendras butų skaičius bendrovės jau baigtuose ir šiuo metu vystomuose daugiabučiuose bei kotedžuose siekia 1600.

„Nors grupės augimo tikslai yra labai ambicingi, tačiau esame įsitikinę, kad juos realu pasiekti pasitelkiant gerąsias verslo valdymo praktikas, inovacijų diegimą, procesų skaitmenizavimą – NT sektoriuje šiuo metu tam yra daug erdvės. Sparčią plėtrą, kuri apims ne tik Lietuvą, bet ir užsienio rinkas, taip pat padės vykdyti pažangūs finansavimo modeliai – pavyzdžiui, pastaraisiais metais sėkmingai „Omberg“ projektuose išbandytos obligacijų emisijos“, – pasakoja „Omberg group“ vadovė D.Andrulionienė.

Anot jos, iki 2025 m. grupė yra numačiusi plėtrą į 3 užsienio rinkas. Be to, svarstoma investuoti ne tik į gyvenamojo nekilnojamojo turto kategoriją, bet ir komercinių nuomai skirtų NT objektų plėtojimą.

2020 m. „Omberg“ susitarė dėl daugiau nei 260-ies butų pardavimo, kurių vertė siekė 25,3 mln. eurų. Šiemet bendrovė į naujus NT projektus numato investuoti 33,3 mln. eurų – 67 proc. daugiau nei pernai. Rinkai 2021 m. „Omberg“ planuoja pasiūlyti 500 naujų butų ir sieks sudaryti pardavimo sandorių už 42 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius