Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Dundulis susitiko su Klaipėdos meru: skubins ESO iškelti kabelius

Antradienį „Norfos mažmenos“ valdybos pirmininkas Dainius Dundulis susitiko su Klaipėdos m. meru Vytautu Grubliausku ir savivaldybės administracijos direktoriumi Gintaru Neniškiu. Susitikime buvo aptarti klausimai, susiję su „Norfos“ Gedminų g. atidarymu ir stringančiais Statybininkų pr. rekonstrukcijos darbais.
„Hyper Norfa“ prekybos centras Vilniuje
Klaipėdoje netrukus turėtų atsiverti nauja „Norfa“ Gedminų gatvėje. Tačiau įkurtuvės užsitęsė dėl stringančios Statybininkų prospekto rekonstrukcijos. / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Klaipėdoje, Gedminų gatvėje „Norfos“ prekybos centro statybos praktiškai buvo baigtos jau praėjusių metų viduryje, tačiau, dėl užtrukusios Statybininkų prospekto rekonstrukcijos ji negali pradėti dirbti dar ir šiuo metu.

„Norfai“ neleidžiama pradėti veiklos, nes pagal infrastruktūros sutartį su Klaipėdos m. savivaldybe, bendrovė įsipareigojo už savo pinigus (sutarties kaina – apie 3 mln. eurų) sutvarkyti Statybininkų prospekto atkarpą, tačiau, įgyvendinant gatvės rekonstrukciją užtruko procedūros.

Stringa derinimas su ESO dėl energijos skirstomųjų tinklų perkėlimo. „Norfa“ atliko būtinuosius darbus dar liepos mėn., tačiau ESO jau pusmetį nesugeba iškelti elektros kabelių (už darbus iš dalies moka
„Norfa“), dėl ko stringa tolesni kelio atkarpos remonto darbai.
Nepatenkinti ir gyventojai. Pusė Statybininkų pr. dėl remonto darbų yra uždaryta. Kyla spūstys.

Eismas viena juosta iš dviejų yra uždarytas.

„Norfos mažmenos“ valdybos pirmininko Dainiaus Dundulio teigimu, susidarė stebėtina padėtis: dėl neaiškių priežasčių vilkinamų darbų kenčia ne tik „Norfa“, bet ir uostamiesčio gyventojai.

„Kartu su Klaipėdos meru ir savivaldybės administracijos vadovu sutarėme, kad dėsime visas pastangas, kad ESO rangovai greičiau vykdytų savo įsipareigojimus“, - sakė D. Dundulis.

Šiuo metu šalyje veikia 156 „Norfa“ parduotuvės. „Norfos“ prekybos tinklas 2023 m. planuoja 10 naujų ar atnaujintų parduotuvių, į kurias bus investuota apie 20 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius