Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darbuotojų medžioklės sezonas atidarytas: vien „McDonald’s“ ieško 230 žmonių

„McDonald's“ Lietuvoje vasarą ketina įdarbinti 230 žmonių. Dalis jų bus įdarbinta tik sezonui, o 50 žmonių – visam laikui naujame restorane. Įmonė skelbia, kad ieško nepatyrusių darbuotojų.
Greito maisto restoranas „McDonalds“
Darbuotojų medžioklės sezonas atidarytas: vien „McDonald’s“ ieško 230 žmonių / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

14-oje „McDonald‘s“ restoranų Lietuvoje daugiausia dirba jauni žmonės – net 73 proc. iš 840 darbuotojų yra iki 24 metų amžiaus. Vidutinis restoranų darbuotojų amžius – 22 metai, o vadybininkų – 29 metai. Daugumai šių darbuotojų „McDonald‘s“ suteikė pirmąją profesinę darbo patirtį, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Nors ankstesnė darbo patirtis neabejotinai vertinga – tai ne esminė sąlyga, siekiant įsidarbinti. Tikime, kad žinių semiamasi ne tik mokymo įstaigos suole, bet ir iš supančio pasaulio. Dėl šios priežasties, siekiame sukurti darbinę aplinką, kur jaunimas galėtų panaudoti savo turimus įgūdžius, pasitikrinti žinias bei greitai įgyti naujos patirties ir įgūdžių būsimai karjerai. Toks ir yra mūsų karjeros augimo kelias, kur galima gauti reikalingų mokymų ir visapusiškų žinių apie darbo pasaulį“, – sako Elina Aščuka, „McDonald‘s“ žmogiškųjų išteklių ir mokymų direktorė Baltijos šalyse.

„McDonald‘s“ žada padėti priderinti darbo valandas prie paskaitų tvarkaraščio, galima dirbti ir ne visą darbo vietą - taip dirba net apie 80 proc. visų darbuotojų.

2019 metais „McDonald‘s“ planuoja investuoti daugiau nei 280 tūkst. eurų, siekiant pritraukti, mokyti ir tobulinti motyvavimo programą Lietuvoje.

Apie darbo užmokestį informacija pranešime nepateikiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius