-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Darius Mockus atsisako „MG Valdos“

„MG Baltic“ viceprezidento Rolando Vingilio kontroliuojama investicijų bendrovė „Extera Baltic“ valdymo įmonei UAB Koncernas „MG Baltic“ perleidžia valdomus 25,06 proc. „MG Baltic Trade“ akcijų. Mainais „Extera Baltic“ perims 66,67 proc. nekilnojamojo turto plėtros bendrovės „MG Valda“ akcijų ir taps vienintele šios įmonės savininke.
Darius Mockus
Darius Mockus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Užbaigus sandorį „Koncernas „MG Baltic“, kurio 100 proc. akcijų priklauso koncerno prezidentui Dariui Mockui, valdys 83,31 „MG Baltic Trade“ akcijų.

„Visi koncerno valdomi verslo segmentai šiuo metu veikia labai sėkmingai, todėl tai puikus metas ramiems ir gerai apgalvotiems verslo modelio gryninimo ir tobulinimo darbams atlikti. Rolandas jau kuris laikas susikoncentravęs į vieną verslo sritį, todėl aš suprantu ir palaikau jo norą sutelkti jėgas, žinias ir nuosavybę siekiant savo tikslo. Kita vertus, mes esame bendražygiai nuo pat koncerno veiklos pradžios, todėl mūsų bendradarbiavimas ir toliau bus toks pats glaudus ir pagrįstas pasitikėjimu“, – pranešime spaudai sako D.Mockus.

„Pastaraisiais metais mano verslo interesų prioritetas akivaizdus – nekilnojamojo turto plėtra. „MG Valda“ turi daug ambicingų tikslų, kuriems pasiekti prireiks ne tik gebėjimų, bet ir galimybės žaibiškai priimti sprendimus. Pasikeitusi akcininkų struktūra tokias galimybes suteikia. Neabejoju, kad ir ateityje „MG Valda“ tęs bendradarbiavimą su koncerno įmonėmis patalpų nuomos, statybos, nekilnojamojo turto konsultacijų srityse, tačiau tai darys jau nesusiję verslo subjektai“, – sakė R.Vingilis.

Sandorio vertė neatskleidžiama šalių sutarimu, jį užbaigti planuojama 2018 m. pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius