Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daugiau kaip 800 parduotuvių jungianti AIBĖ imasi greitojo maisto prekių pristatymo į namus

Visoje Lietuvoje per 800 parduotuvių jungiantis prekybos įmonių aljansas AIBĖ, bendradarbiaudamas su maisto pristatymo į namus platforma „Wolt“, iki 1 valandos nuo užsakymo pristatys prekes į didžiųjų miestų klientų namus.
Parduotuvės „Aibė“ krepšelis
Parduotuvės „Aibė“ krepšelis / Partnerio nuotr.

Kaip 15min sakė aljanso AIBĖ prekybos asortimento formavimo vadovė Dovilė Gasiliūnaitė, greitą maisto produktų ir palydinčių prekių pristatymą per „Wolt“ programėlę galima užsisakyti Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje. Minimali užsakymo suma – 8 eurai.

Partnerių nuotr./„Wolt“ - maisto pristatymas į namus
Partnerių nuotr./„Wolt“ - maisto pristatymas į namus

„Paslaugos poreikį pajutome per karantiną, kai žmonėms tapo ypač aktualu apsipirkti greitai, saugiai, nekeliant kojos iš namų. Pirkėjai palankiai sutiko elektroninės prekybos ir prekių pristatymo iniciatyvą. Maisto pristatymo į namus poreikis išaugęs, tad paslauga – labai populiari. Tai patvirtina ir didėjantis užsakymų, ir grįžtančių pirkėjų skaičius“, – sakė D.Gasiliūnaitė.

Partnerių nuotr./Parduotuvė „Aibė“
Partnerių nuotr./Parduotuvė „Aibė“

Nuolat peržiūrimas ir plečiamas asortimentas prekybos įmonių aljanso AIBĖ parduotuvėse leidžia pirkėjams pasiūlyti įvairesnių, smulkių gamintojų, ūkininkų prekių, kurių nėra didžiuosiuose prekybos centruose. Vilniaus senamiesčio gyventojai iš AIBĖ parduotuvėse veikiančios šviežio maisto gamybos virtuvės „Soti lėkštė“ vos už 3 eurus gali išsirinkti karštus pietus. Taip pat už prieinamą kainą įsigyti vietoje gaminamų šviežių kulinarijos gaminių – sumuštinių, salotų.

Partnerio nuotr./Soti lėkštė
Partnerio nuotr./Soti lėkštė

Ateityje AIBĖ planuoja plėtrą ne tik pasiūlydama platesnį prekių asortimentą, bet ir didindama pristatymo geografiją.

„Pirkėjai vertina galimybę greitai ir efektyviai apsipirkti gaunant norimas prekes greičiau nei per valandą. Dabar geras metas pasiūlyti ir elektronines parduotuves. Rinka auga, žmonės mielai perka internetu, todėl džiaugiamės, kad dalis klientų galės pasinaudoti ir kur kas patogesniu apsipirkimu“, – sakė Aljanso AIBĖ prekybos asortimento formavimo vadovė.

Partnerių nuotr./Parduotuvė „Aibė“
Partnerių nuotr./Parduotuvė „Aibė“

Pagal bendrą parduotuvių skaičių AIBĖ yra didžiausias mažmeninės prekybos įmonių aljansas Lietuvoje. Iš viso AIBĖ vienija daugiau kaip 400 mažmeninės prekybos įmonių, valdančių per 1300 parduotuvių Lietuvoje ir Latvijoje. Lietuvoje AIBĖ įkurta 1999 metais, Latvijoje – 2002 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius