-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daugiau nei 7 mlrd. JAV dolerių įvertinta „Deliveroo“ gali surengti IPO jau pavasarį

Didžiosios Britanijos maisto pristatymo bendrovė „Deliveroo“, kurios paslaugos tapo itin populiarios koronaviruso pandemijos metu, sekmadienį pranešė planuojanti surengti pradinį viešą akcijų platinimą (IPO), kai per lėšų rinkimo etapą buvo įvertinta daugiau nei 7 mlrd. JAV dolerių.
„Deliveroo“
„Deliveroo“ / 123RF.com nuotr.

„Deliveroo“ pranešime teigė, kad iš savo esamų investuotojų pritraukė daugiau nei 180 mln. JAV dolerių, „o įmonės įvertinimas pasiekė daugiau nei 7 mlrd. JAV dolerių“.

„Šios investicijos pritrauktos prieš galimą pradinį viešą siūlymą ir atspindi didelę paklausą <...> turint omenyje didelį internetu užsakomo maisto pristatymo sektoriaus augimo potencialą ir vartotojams vis geriau įsisavinant naujoves“, – sakoma pranešime.

Nors numatoma IPO data nebuvo nurodyta, tačiau „Bloomberg News“ teigė, kad jis gali įvykti balandį ar panašiu metu.

Londone įsikūrusi „Deliveroo“ bendradarbiauja su 140 000 restoranų 800-uose miestų, o bendrovės paslaugų paklausa ypač išaugo prasidėjus pandemijai, kai didžioji pasaulio dalis buvo sustabdyta siekiant sustabdyti koronavirusinės infekcijos plitimą.

Visgi bendrovės veikla yra atidžiai stebima, įskaitant Prancūzijoje ir Ispanijoje, dėl laisvai samdomi maisto pristatytojų skundų, susijusių su išnaudojimo praktika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius