-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl galimos saugos problemos „Electrolux“ atšaukia tam tikrus „Pure F9“ belaidžius siurblius

„Electrolux“ prašo klientų, įsigijusių tam tikrų „Electrolux Pure F9“ serijos numerių belaidžius siurblius, nebenaudoti jų dėl galimo su naudotojų saugumu susijusio defekto, rašoma bendrovės pranešime žiniasklaidai.
„Dėl galimos saugos problemos „Electrolux“ atšaukia tam tikrus „Pure F9“ belaidžius siurblius
„Dėl galimos saugos problemos „Electrolux“ atšaukia tam tikrus „Pure F9“ belaidžius siurblius / „Electolux“ nuotr.

Minimų dulkių siurblių savininkai gali pasitikrinti, ar jų įsigytas prietaisas patenka į šį sąrašą gamintojo elektroninėje svetainėje.

To priežastis yra gaminyje naudojamo komponento defektas, kuris tam tikromis aplinkybėmis gali sukelti perkaitimą ir dulkių siurblio užsidegimą. Paveiktų modelių savininkų prašoma susisiekti su vietos „Electrolux“ atstovybe, kad gautų informacijos, kaip grąžinti gaminį, ir sužinotų apie vartotojams siūlomas sprendimo galimybes (pvz., gaminio pakeitimą). Perkaitimas laikomas rimtu pavojumi, dėl kurio gaisras gali išplisti į gretimas degias medžiagas.

„Iki šiol nebuvo pranešta apie jokį susijusį asmens sužalojimą ar žalą turtui. Vis dėlto į šį klausimą žiūrime labai rimtai, nes „Electrolux“ vartotojų saugumas yra svarbiausias mūsų prioritetas. Nusprendėme nedelsiant atšaukti visus paveiktus šios grupės gaminius“, – sako Gintautas Vaitekonis, „Electrolux“ generalinis vadovas Baltijos šalyse.

Jeigu modelio ir gaminio numeris (PNC) sutampa ir jeigu jis patenka į anksčiau nurodytą serijos numerio (SN) intervalą, vartotojai turi nedelsdami nutraukti prietaiso naudojimą, laikyti jį atskirai nuo įkrovimo stotelės ir ištraukti įkrovimo stotelės kištuką iš elektros lizdo. Pasitikrinti savo prietaiso modelį, gaminio (PNC) ir serijos (SN) numerius galima gaminio etiketėje, esančioje už siurblio ciklono bloko.

„Electrolux“ vietos atstovybė taip pat susisieks su paveiktais vartotojais turimais kontaktais, kad pateiktų jiems aiškias instrukcijas, kaip grąžinti gaminį, ir informuotų apie galimus sprendimo būdus (pvz., gaminio pakeitimą kitu prietaisu).

Jei vartotojų prietaiso modelis ir gaminio numeris (PNC) atitinka nurodytus, serijos numeris (SN) patenka į nurodytą diapazoną, o vietinė „Electrolux“ atstovybė dar nesusisiekė, prašoma paskambinti telefonu 37052106621. „Electrolux“ darbuotojai suteiks reikalingus nurodymus, kaip grąžinti gaminį ir gauti kompensaciją.

Galimas gaminio perkaitimas gali įvykti tik tada, kai gaminys yra naudojamas, o ne įkrovimo ar budėjimo režimu. Prašoma atkreipti dėmesį, jog kitų serijos numerių „Electrolux Pure F9“ gaminiai minėto pavojaus nekelia.

„Electrolux“ apgailestauja už galimai sukeltus nepatogumus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius