-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dėl išaugusių energijos kainų „Impuls“ keturiuose sporto klubuose laikinai uždaro baseinus

Dėl išaugusių išlaidų energijai sveikatingumo klubų tinklas „Impuls“ keturiuose sporto klubuose laikinai stabdo baseinų zonų veiklą. Šių klubų lankytojams bus suteikta galimybė lankyti baseinus kituose keturiuose „Impuls“ klubuose. Juose ilginamas baseinų ir sporto salių darbo laikas, siūloma daugiau treniruočių, rašoma pranešime spaudai.
Paslaugų teikimą atnaujinęs sporto klubas „Impuls“
Paslaugų teikimą atnaujinęs sporto klubas „Impuls“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Nuo rugsėjo 12 dienos laikinai uždaromi baseinai ir pirtys Vilniaus Fabijoniškių ir Ozo gatvėse esančiuose „Impuls“ sveikatingumo klubuose bei „Impuls“ klubuose Šiauliuose ir Panevėžyje. Lankyti grupines treniruotes ir sporto sales visuose šiuose klubuose gyventojai galės ir toliau. Kitų keturių „Impuls“ sveikatingumo klubų su baseinais bei pirtimis Vilniuje ir Klaipėdoje darbo laikas ilginamas.

„Dėl išaugusių ir neprognozuojamų energijos kainų šiais metais išlaikyti vieną baseiną kainuoja tiek, kiek prieš pandemiją išleisdavome visiems baseinams kartu sudėjus. Svarstėme įvairius variantus ir turėjome lūkesčių, kad situacija stabilizuosis, tačiau prognozės nėra palankios, o tokio dydžio naštą perkelti klientams būtų neteisinga“, – sako „Impuls LTU“ vadovė Greta Radzevičienė.

Išlaidos baseinams sudaro apie 60 proc. visų „Impuls“ komunalinių mokesčių už vandenį, elektrą, šildymą bei 40 proc. klubų priežiūros išlaidų. Prognozuojama, kad šios išlaidos per artimiausius metus išaugtų iki aštuonių kartų, palyginti su priešpandeminiais 2019-aisiais. Dalis „Impuls“ baseinų neveiks, kol energijos kainos sugrįš į prognozuojamas ir priimtinas ribas.

„Jaučiame socialinę atsakomybę – kai šalyje trūksta galimybių vaikams mokytis plaukti, nusprendėme išlaikyti baseinų zonas gyventojams patogiose miesto vietose esančiuose didžiausiuose tinklo klubuose Vilniuje ir Klaipėdoje. Ten persikels ir mūsų treneriai, tad vaikai galės tęsti plaukimo pamokas.

Klubų, kuriuose baseinų zonos laikinai neveiks, nariams esame parengę alternatyvių pasiūlymų ir tikimės, kad jie liks sportuoti „Impuls“. Taip pat nuo rudens ilginame likusių baseinų Vilniuje bei visų sporto salių darbo laiką, atnaujiname grupinių užsiėmimų tinklelį ir siūlome plačiausią treniruočių pasirinkimą Lietuvoje“, – akcentuoja G.Radzevičienė.

„Impuls“ sporto klubų, kuriuose baseinų zonų veikla laikinai stabdoma, klientams siūloma toliau ten pat lankytis grupinėse treniruotėse bei sporto salėse mokant mažesnę narystės kainą ir patogesniu laiku. Šiuose klubuose kainos mažės ir naujiems lankytojams.

Nepatogumų patyrę vilniečiai taip pat galės pasirinkti už turėtą narystės kainą lankytis visuose kituose „Impuls“ klubuose mieste – Kareivių g., L. Asanavičiūtės g., Savanorių pr., kur baseinai bei pirtys ir toliau veiks, bei centre A. Vienuolio g., rašoma pranešime spaudai.

Jei klubų, kuriuose baseinų veikla stabdoma, lankytojams pasiūlytos alternatyvos netiks, jie galės atsisakyti narystės – tokiu atveju iš anksto sumokėtos įmokos už likusius narystės mėnesius bus grąžintos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius