Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 20 /22:27

Dėl prakiurusių lubų Vilniuje uždaryta ką tik baigta rekonstruoti „Maxima“

Sekmadienio vakarą teko uždaryti vos prieš dešimt dienų baigtą rekonstruoti ir iškilmingai atidarytą parduotuvę „Maxima“ sostinės Mindaugo gatvėje.
Mindaugo „Maximoje“ per lubas pasipylė vanduo.
Mindaugo „Maximoje“ per lubas pasipylė vanduo. / Kadras iš vaizdo įrašo

Kaip naujienų portalui pranešė skaitytojai, per parduotuvės salės lubas pasipylė vanduo, nukrito pora lubų apdailos plytelių. Pirkėjų buvo paprašyta palikti parduotuvę, ji laikinai uždaryta.

„Šiuo metu Mindaugo „Maximoje“ dėl įvykusio techninio gedimo prekybos salėje per lubas teka vanduo. Vietoje dirba specialistai, aiškinamės kilusio techninio gedimo priežastis. Parduotuvės darbas šiuo metu yra laikinai sustabdytas. Atsiprašome savo pirkėjų už nepatogumus. Svarbiausia, jog incidento metu nei pirkėjai, nei darbuotojai nenukentėjo“, – paaiškino „Maxima LT“ Korporacinių reikalų departamento direktorius Jaunius Špakauskas.

Sekmadienį Vilniuje beveik visą dieną su pertraukomis lijo lietus. Tačiau, pasak J.Špakausko, ne lietus buvo incidento priežastis. Vėliau atsiųstame paaiškinime sakoma:

„Oro sąlygos neturėjo jokios įtakos incidentui Mindaugo „Maximoje“. Tiesiog virš vietos, kurioje ir pradėjo tekėti vanduo, eina šalto vandens vamzdis. Nušokus šio vamzdžio sklendei ant pakabinamų lengvos konstrukcijos lubų ir pasipylė vanduo. Vandenį užsukus, tekėjimas liovėsi. Šiuo metu parduotuvėje dirba technine eksploatacija besirūpinančios bendrovės ir „Maxima LT“ specialistai. Paraleliai parduotuvė yra valoma. Pastatas yra saugus eksploatuoti, tačiau prekybą atnaujinsime tik po papildomų patikrinimų.“

VIDEO: Mindaugo „Maximoje“ per lubas pasipylė vanduo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius