-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl Sporto rūmų rekonstrukcijos konkurso bylinėjamasi teisme

Statybų bendrovė „Contestus projektai“, viena iš Vilniaus koncertų ir sporto rūmų rekonstrukcijos konkurso dalyvių, padavė į teismą Turto banką, nes šis leido įmonėms, kurios pateikė galimai tikrovės neatitinkančius duomenis, dalyvauti konkurse, rašo „Verslo žinios“.
Apleisti ir nenaudojami Vilniaus koncertų ir sporto rūmai
Apleisti ir nenaudojami Vilniaus koncertų ir sporto rūmai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Contestus projektai“ savo ieškinyje Vilniaus apygardos teismui prašo panaikinti Turto banko sprendimą, kuriame jis pripažino, kad kitų konkurso dalyvių kvalifikacija atitinka minimalius konkurso reikalavimus. Konkursas buvo organizuojamas dėl inžinieriaus ir techninės priežiūros paslaugų.

„Keli dalyviai neturi reikiamos patirties, kurios iš rangovų reikalauja Turto bankas. Tai akivaizdu iš įmonių pateiktų dokumentų. Įtariame, kad kitas dalyvis nepraeina kvalifikacinių reikalavimų pagal pelningumo rodiklius – mums kyla rimtų abejonių, kad pateikti dokumentai už praėjusius metus neatitinka tikrovės. Turto bankas šios informacijos nepatikrino“, – teigia „Contestus projektų“ vadovas Paulius Trimonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius