Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Deutsche Bank“ Rusijoje gali sulaukti 160 mln. eurų mokesčių pretenzijų

Didžiausiam Vokietijos komerciniam bankui „Deutsche Bank“ Rusijoje gali būti pateikta 10 mlrd. rublių (160 mln. eurų) sąskaita už nesumokėtus mokesčius, rašo Rusjos leidinys RBK ir Vokietijos „Deutsche Welle“.
„Deutsche Bank“ pastatas Londone
„Deutsche Bank“ pastatas Londone / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Teigiama, kad Rusijos mokesčių tarnybai kelia įtarimų „Deutsche Bank“ prekybos valiuta sandorių legalumas – įtariama, jog Vokietijos banko padalinys specialiai fiksavo valiutos pardavimo sandorių nuostolingumą, taip mažindamas mokesčius.

Spėjama, jog mokesčių pretenzijų Rusijoje sulaukęs „Deutsche Bank“ gali nutraukti veiklą šioje šalyje, konstatuodamas, jog praėjusių metų antrojo pusmečio pelnas sudaro vos penktadalį galimos sumos tikėtinoje sąskaitoje iš Federalinės mokesčių tarnybos.

RBK duomenimis, „Deutsche Bank“ Rusijos padalinys derasi su mokesčių prievaizdais, dalyvaujant ir Rusijos regioninių bankų asociacijai, kuri apie susidariusią padėtį jau informavo Finansų ministeriją.

„Deutsche Bank“ jau sulaukė 425 mln. JAV dolerių baudos Jungtinėse Valstijose už veidrodinius sandorius, o dar 200 mln. dolerių bauda jam gresia Didžiojoje Britanijoje.

Pernai „Deutsche Bank“ patyrė 1,4 mlrd. eurų nuostolį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius