Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Didžiausio prekybos įmonių aljanso „Aibė“ parduotuvės „Aguonėlė“ prisijungė prie aplinkos tvarkymo akcijos

Prie visoje Lietuvoje vyksiančios aplinkos tvarkymo akcijos „Mes Darom 2012“ aktyviu dalyvavimu prisijungė ir didžiausio prekybos įmonių aljanso „Aibė“ parduotuvės „Aguonėlė“, esančios Lazdynų ir Žirmūnų mikrorajonuose.
„Aguonėlė“ personalas tvarkosi
„Aguonėlė“ personalas tvarkosi / Organizatorių nuotr.

UAB „Maisto prekyba“ parduotuvių „Aguonėlė“ darbuotojai tvarkymo akciją pradėjo gerokai anksčiau nei visi miestiečiai – „Aibės“ aljanso viduje paskelbtas konkursas „AIBĖ daro tvarką“, kurio dalyviai buvo skatinami siųsti nuotraukas su akivaizdžiais įrodymais PRIEŠ ir PO, kaip parduotuvių  darbuotojai tvarko parduotuvių aplinką, švarinasi parduotuvių prieigas ir prekybos vietų vidų. Parduotuvių „Aguonėlė“ darbuotojai aplinką tvarkė su dideliu užsidegimu. 

Organizatorių nuotr./Lazdynų seniūnijos darbuotojai
Organizatorių nuotr./Lazdynų seniūnijos darbuotojai

„Tvarkėmės kartu su Lazdynų seniūnijos darbuotojais, kurie noriai prisidėjo prie mūsų iniciatyvos susitvarkyti ne tik aplink parduotuvę „Aguonėlė“, bet ir sutvarkyti šalia esantį parkelį. Ši akcija – tai puiki galimybė atsišviežinti, pasitikti pavasarį naujomis emocijomis. Žirmūnuose esančios parduotuvės personalas tvarkė ne tik parduotuvės aplinką, bet daug dėmesio skyrė ir parduotuvės vidaus tvarkai. Norisi, kad mūsų parduotuvėse visada būtų jauku ir švaru“, – sako UAB „Maisto prekyba“  direktorė Dangira Jundienė. Jos teigimu, UAB „Maisto prekyba“ kasmet prisijungs prie šios akcijos ir nuolat palaikys švarą savo parduotuvėse.

„Mūsų parduotuvė Lazdynuose dalyvauja įvairiuose seniūnijos renginiuose, tad pažįstame aplinkinius gyventojus ir stengiamės patenkinti jų poreikius – kepame duoną, bandeles, prekiaujame dideliu sveriamų produktų asortimentu. Palaikome tvarką ir švarą, kad pirkėjams būtų malonu apsipirkti pas mus“ – pasakoja UAB „Maisto prekyba“  direktorė Dangira Jundienė.

Didžiausias prekybos aljansas „Aibė“ vienija daugiau kaip 100 prekybos įmonių, valdančių virš 500 parduotuvių visoje Lietuvoje. UAB „Maisto prekyba“ Vilniuje valdo 2 maisto prekių parduotuves „Aguonėlė“.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius