-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dirbti negali, tačiau padeda kitiems: „Gym+“ kviečia prisidėti prie gražios paramos akcijos

COVID-19 viruso pandemija šiemet Lietuvos verslui nepagailėjo rimtų iššūkių. Tačiau kiekvienoje situacijoje visuomet galima įžvelgti ne tik problemą, bet ir galimybę. Tokia nuomone vadovaujasi ir vieno didžiausių šalyje sporto klubų tinklo „Gym+“ komanda. Nors dėl įvestų karantino priemonių šio verslo atstovai buvo priversti laikinai sustabdyti veiklą, „Gym+“ komanda nenuleidžia rankų, šiuo sudėtingu periodu įmonė nusprendė organizuoti paramos akciją tiems, kuriems pagalba yra visuomet reikalinga.
„Gym+“ sporto klubas
„Gym+“ sporto klubas / „Gym+“ nuotr.

Sudėtingu laikotarpiu nepraranda optimizmo

Kuomet lapkričio pradžioje Lietuvoje vėl buvo įvesti visuotinio karantino ribojimai, sporto klubai užverti duris turėjo vos per kelias dienas. Kaip teigia „Gym+“ atstovai, šis laikotarpis nebuvo netikėtas, lyginant su pirmuoju karantinu, todėl antrajam uždarymui buvo aktyviai ruošiamasi sutelkiant komandos jėgas naujų galimybių paieškai ir plėtojimui šio karantino metu.

„Gym+“ nuotr./„Gym+“ sporto klubas
„Gym+“ nuotr./„Gym+“ sporto klubas

„Paskelbus pirmajam visuotiniam karantinui, situacija buvo neeilinė ir nemenkas iššūkis mums visiems, kadangi sporto klubus uždarinėjome pirmą kartą, tam reikėjo daugiau laiko pasiruošti. Tačiau antrą kartą viskas aiškiau, be panikos iš anksto aktyviai ruošėme veiksmų planą ką darysime kai vėl teks užsidaryti. Sugebėjome jau kitą dieną po veiklos sustabdymo sklandžiai uždaryti visus klubus, sustabdyti abonementų galiojimo laiką, pasirūpinti net tik darbuotojais, bet ir klientais“, – patirtimi dalinosi „Gym+“ marketingo projektų vadovė Akvilė.

Nepaisant to, jog šiandien visi sporto klubai uždaryti, „Gym+“ komanda neatostogauja. Treneriai šiuo metu nuotoliniu būdu aktyviai veda nemokamas treniruotes Gymplius facebook paskyroje, o tuo tarpu administracija nusprendė ne tik susikoncentruoti į esamų verslo procesų tobulinimą bei problemų sprendimą, bet ir padėti tiems, kuriems sunku ne tik karantino metu – suteikti paramą Valakupių reabilitacijos centro pacientams.

„Gym+“ nuotr./Ergoterapija
„Gym+“ nuotr./Ergoterapija

Galimybę padėti turi kiekvienas

Paramos idėja labai paprasta. Pasak tinklo atstovės Akvilės, kiekvienas įsigijęs bet kokios vertės „Gym+” sporto klubų dovanų kuponus, ne tik padovanos galimybę sportuoti sau ar savo artimajam, tačiau ir negalią turintiems Valakupių reabilitacijos centro pacientams. Iki Naujųjų metų nupirktus dovanų kuponus, bus galima panaudoti įsigyjant sporto klubo abonementą vos tik sporto klubai atvers duris.

„Kiekvienas nusipirkęs šį kuponą suteikia galimybę sportuoti ne tik sau ar savo draugui, tačiau ir tam, kuriam fizinis aktyvumas yra būtinas grįžtant į kasdienį gyvenimą. Tikimės, kad mūsų skirtas dėmesys ir parama Valakupių reabilitacijos centrui padės įgyvendinti ne vieną svajonę pasveikti, judėti ir atsistoti ant kojų“, – mintimis dalinosi Akvilė.

„Gym+“ nuotr./Egoterapija reabilitacijos centre
„Gym+“ nuotr./Egoterapija reabilitacijos centre

Tokia „Gym+“ iniciatyva džiaugiasi ir Valakupių reabilitacijos centro, profesinės reabilitacijos skyriaus vadovė Natalija Markovskaja. Pasak specialistės, centro pacientams dažnai reikalinga ne tik fizinė pagalba, tačiau ir žmogiškas bendravimas bei socialinis palaikymas.

VIDEO: Valakupių reabilitacijos centro kineziterapeutė Jurgita

„Mūsų reabilitacijos centras užsiima ne tik medicininėmis paslaugomis, tačiau ir socialine neįgalių asmenų integracija į visuomenę. Tad ši „Gym+“ iniciatyva padės centro pacientams ne tik dar labiau pagerinti savo fizinę būklę, bet ir itin pravers jų socialinės integracijos procesui. Tad sportas, bendravimas bei galimybė būti ir veikti skirtingose aplinkose tikrai duos labai daug naudos“, – teigė N.Markovskaja.

„Gym+“ nuotr./„Gym+“ sporto klubas
„Gym+“ nuotr./„Gym+“ sporto klubas

Tokia socialinė iniciatyva nėra pirmoji. Jau keletą metų „Gym+” aktyviai bendradarbiauja su Lietuvos kurčiųjų sporto komitetu. Lietuvos rinktinės nariai jau kurį laiką gali neatlygintai šiuose sporto klubuose ruoštis sporto turnyrams bei žaidynėms.

Kiekvienas nusipirkęs šį kuponą suteikia galimybę sportuoti ne tik sau ar savo draugui, tačiau ir tam, kuriam fizinis aktyvumas yra būtinas grįžtant į kasdienį gyvenimą, – sako Akvilė.

Ne tik pagalba kitiems, bet ir pažadas sau

Prieš Naujuosius metus dažnas pasižada sau kitąmet pradėti sportuoti. Tačiau ateinančių metų pradžioje šio pažado vykdymo galimybės dar gali būti gerokai apribotos. Tad, „Gym+“ atstovės Akvilės teigimu, šiandien įsigytas dovanų kuponas gali tapti ne tik gražia parama kitiems, bet ir tvirtesniu įsipareigojimu kiekvienam pradėti labiau rūpintis savo sveikata pandemijai pasibaigus.

Tikimės, kad po karantino atsiras daugiau norinčių rūpintis savimi ir taip dar labiau sustiprinsime augančią sporto bendruomenę, – sako Akvilė.

„Tai – ne paprastas dovanų kuponas, tai – būdas atrasti geresnį save su sporto bendruomene, kuri motyvuoja ir padeda. Pasitelkiant mūsų trenerių pagalbą, stengiamės priminti, kad sportas svarbus ne tik siekiant palaikyti nepriekaištingas kūno linijas, jis padeda stiprinti kūną, didina ištvermę, gerina emocinę savijautą, atpalaiduoja. Šis laikotarpis, manau, parodė, kokia brangi yra sveikata. Tikimės, kad po karantino atsiras daugiau norinčių rūpintis savimi ir taip dar labiau sustiprinsime augančią sporto bendruomenę“, – kalbėjo Akvilė.

Įsigiję „Gym+“ dovanų kuponus kiekvienas gali būti ramus ir dėl jo galiojimo termino. Kuponas aktyvuosis tik tuomet, kai sporto klubai vėl galės atnaujinti veiklą. Be to, po atidarymo suteikiama galimybė net 6 mėn. pasinaudoti kupono teikiamais privalumais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius